AcasăSPORTDon Juan-ul Allegri, la mana Barbarei Berlusconi

Don Juan-ul Allegri, la mana Barbarei Berlusconi

Max Allegri este obligat sa revitalizeze gruparea de pe "San Siro"

Startul dezastruos de sezon al lui AC Milan a provocat o adevarata nebunie, conducerea administrativa fiind la un pas sa renunte la serviciile actualului antrenor principal, Max Allegri.

Barbara Berlusconi face legea la Milan

Milan nu a jucat deloc bine in pregatiri (0-1 cu Juventus si 1-2 cu Inter in cele doua meciuri de la TIM Cup, 1-5 cu Real Madrid in amicalul de la New York si 2-3 cu Juventus, acasa, in Trofeul Berlusconi), iar bomboana de pe coliva a venit la prima etapa din Serie A, cand „diavolii” au fost rapusi de modesta Sampdoria, chiar pe teren propriu, scor 0-1.

Max Allegri este obligat sa revitalizeze gruparea de pe "San Siro"

In aceste conditii, zilele lui Max Allegri sunt deja numarate, doar o victorie la Bologna, in weekend, salvandu-i acestuia scaunul. Interesant este ca, considerat un adevarat Don Juan care zboara din floare in floare, tehnicianul de 45 de ani sta acum la mana unei tinere de numai 28 de ani, Barbara Berlusconi, fiica patronului Silvio Berlusconi, devenind, de curand, numarul 1 in clubul milanez. Blondina va decide atat soarta actualului antrenor, cat si numele viitorului tehnician, in cazul in care se va decide despartirea de Allegri. De altfel, antrenorul lui Milan simte ca va evolua la Bologna cu sabia deasupra capului si chiar a laudat-o pe Barbara Berlusconi inaintea antrenamentului de ieri, precizand ca „Barbara stie fotbal”.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger