AcasăSPORTDomnul Ferguson schimba foaia cu CFR Cluj

Domnul Ferguson schimba foaia cu CFR Cluj

Vidic si Ferguson au castigat 9 trofee impreuna

Managerul gruparii Manchester United a anuntat ca va betona apararea pentru meciul cu CFR Cluj, ultimul din faza grupelor UEFA Champions League, asta dupa ce in etapa trecuta scotianul a folosit la Istanbul echipa a doua.

Vidic si Ferguson au castigat 9 trofee impreuna

In urma cu doua saptamani, Alex Ferguson a compus o echipa de rezerve pentru duelul cu Galatasaray, de la Istanbul, meci in care managerul lui United n-a fost interesat cine bate, echipa sa fiind oricum calificata. Drept urmare, turcii s-au impus cu 1-0 si au devenit favoriti sa mearga, alaturi de englezi, in faza urmatoare a Ligii Campionilor.

CFR Cluj a sperat  macar la acelasi tratament pentru duelul de pe „Old Trafford”, dar planurile ardelenilor au fost date peste cap de un anunt venit din Anglia: miercuri seara, in ultimul joc din faza grupelor, la United va reveni Nemanja Vidic, alaturi de acesta urmand sa joace in defensiva Phil Jones, Chris Smalling si Alexander Buttner. „Ne dorim sa respectam intrecerea dintre turci si romani, care se lupta pentru locul 2. Cred ca facem lucrul cel mai potrivit”, a anuntat Alex Ferguson, care s-a gandit la a-si respecta blazonul fix inaintea jocului cu romanii. Vestea buna este ca tandemul Rooney-Van Persie nu intra in calcule pentru confruntarea cu CFR Cluj, inlocuitorii lor fiind Hernandez si Welbeck, doi atacanti care se lupta pentru a reveni in postura de titulari. Inaintea meciurilor de miercuri, clasamentul grupei  arata astfel: 1. United 12 puncte; 2. Galatasaray 7 p; 3. CFR Cluj 7 p; 4. Sporting Braga 3p. Turcii au avantajul meciurilor directe, astfel ca gruparea patronata de Arpad Paszkany are doua sanse de calificare: 1. egal pe „Old Trafford”, iar Galata pierde la Braga; 2. victorie la Manchester, iar Galata nu castiga in Portugalia.

author avatar
Sebastian Stan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger