AcasăSPORTDomenech despre jucatorii Frantei: "O adunatura de imbecili!"

Domenech despre jucatorii Frantei: „O adunatura de imbecili!”

Fostul selectioner francez Raymond Domenech i-a caracterizat in cartea sa pe internationalii cu care a avut un „mondial” ratat in 2010, in Africa de Sud.
Cel mai mediatizat scandal a avut loc la pauza meciului cu Mexic, de la turneul final din 2010, cand Nicolas Anelka l-a injurat de mama focului pe Raymond Domenech: „Sa te f..! N-ai decat sa-ti faci singur echipa de rahat, eu am terminat”. Imediat dupa acest incident, atacantul a fost suspendat 18 meciuri, sanctiuni primind si Frank Ribery si Patrice Evra. In cartea sa autobiografica, Domenech ii caracterizeaza astfel pe jucatorii de la acea vreme: „Nu-i mai suportam, sunt o adunatura de imbecili!”. In plus, fostul selectioner francez face si cateva marturisiri in particular.

despre Anelka: „Se comporta ca un amator. M-a insultat in pauza meciului cu Mexic, a distrus grupul. Dupa meci, glumea cu Gallas. Cata inconstienta! Erau fericiti dupa infrangere”.

despre Henry: „A jucat un singur meci tot anul, nu trebuia sa fie la mondial, avea gura mare si nu si-a asumat rolul pe care trebuia sa-l aiba. Evra il suspecta ca era cartita din vestiar, dar el a intors imediat pe toata lumea si a bagat ideea cum ca eu as fi fost”.

despre Malouda: „Facea pe suparatul ca era mijlocas defensiv. De fapt, nu suporta sa nu fie liderul atacului. Voia sa fie numarul 10, atata tot”.

despre Ribery: „Ce tampit sunt! I-am dat sefia echipei lui Ribery. Inainte de meciul cu Uruguay, i-am zis lui Gourcuff ca-i dau lui cheile echipei, ia-le si joaca! Nu vreti sa stiti ce privire a avut Ribery! Am vazut in ochii lui gelozia si ura. La fel ca la Anelka si Henry, totul trebuie sa fie in jurul lor, dar daca lucrurile se blocheaza, sunt primii care sar de pe vapor. A continuat sa roada grupul cu atitudinea sa de diva. Ribery l-a sabotat pe Gourcouff la antrenament, s-a oprit pentru ca erau in aceeasi echipa”.

despre Thuram: „Mi-a zis Thuram ca sunt idioti, mi-a repetat, sunt idioti”.

despre Nasri: „Gandeste doar cu gura, sunt multi jucatori de gen”.

despre Benzema: „Benzema este un talent exceptional. Totusi, are aroganta unui mare jucator, fara a fi insa unul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger