AcasăSPORTDoliu în lumea sportului românesc. O handbalistă s-a stins din viață la...

Doliu în lumea sportului românesc. O handbalistă s-a stins din viață la doar 34 de ani

Doliu în lumea sportului românesc. O handbalistă s-a stins din viață la doar 34 de ani (sursa foto. https://www.facebook.com/handbalrapidbucuresti/)

O veste tristă din lumea sportului autohton. S-a aflat de sfârșitul prematur al unei handbaliste care a jucat la Rapid. Ecaterina Mihaela Drăghici, Katy, cum o alintau colegii, avea doar 34 de ani. Și era mama unui copilaș. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum în cursul acestei zile.

”Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid”, s-a anunțat, în dimineața zilei de joi, 1 iulie, pe pagina de Facebook Handbal Rapid București, pagina oficială a secției de handbal a Clubului Sportiv din Capitală.

Drăghici – care a evoluat ca inter dreapta – a jucat la echipa alb-vișinie, dar nu numai. Foșii colegi de la Rapid au dat câteva detalii despre parcursul sportiv al Ecaterinei Mihaela Drăghici. Născută în noiembrie 1986, ”a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României.

După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet”, se scrie în mesajul transmis pe rețeaua de socializare.

Un copil rămâne fără cea care i-a dat viață

Din păcate, însă, destinul a fost crud cu omul și sportivul Ecaterina Mihaela Drăghici. Familia greu încercată se pregătește să o conducă pe fosta handbalistă pe ultimul său drum. Foarte trist este faptul că tânăra era mama unui copil, care va crește fără să o aibă alături pe cea care i-a dat viață.

”În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins. A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni. Cei care doresc să o conducă pe ultimul drum, o pot face astăzi de la ora 14:00 la Cimitirul Mărcuța din București”, anunță sursa citată.

433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger