AcasăSPORTDoliu in lumea sportului! O mare speranta a fotbalului a murit la...

Doliu in lumea sportului! O mare speranta a fotbalului a murit la numai 19 ani

Sportul, in general, si fotbalul american, in special, este mai sarac de duminica dimineata cu un campion, DeAntre Turman incetand din viata la numai 19 ani.

Vedeta liceului Creekside, din Atlanta, si-a fracturat gatul intr-un meci amical disputat vineri si a fost transportat de urgenta la spital, in stare grava.

Fotbalistului i-a fost indusa o stare de coma medicamentoasa, din cauza durerilor insuportabile, insa medicii au decis sa-l deconecteze de la aparate duminica dimineata.

Decesul subit al lui Turman a devenit subiect de dezbatere nationala, toti cei implicati in fotbalul americand laudandu-l pe regretatul jucator. Cel mai elocvent a fost Johnny T. White, fostul antrenor al lui Turman de la Creekside High, care a precizat ca in peste 20 de ani de antrenorat nu a mai vazut un fotbalist atat de talentat, modest si muncitor.

Turman era in discutii avansate cu Universitatea din Kentucky si monitorizat de Cincinnati Bengals, dubla vicecampioana nationala. De altfel, Marvin Lewis, antrenorul echipei din Cincinnati, spunea despre Turman ca este un sportiv de la care se asteapta sa aiba un impact asupra fotbalului american precum a avut Michael Phelps in natatie.

author avatar
Cristi Ionita
1.642 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger