AcasăSPORTDoliu în fotbalul românesc! Un cunoscut fost jucător a murit la vârsta...

Doliu în fotbalul românesc! Un cunoscut fost jucător a murit la vârsta de 56 de ani

Doliu în fotbalul românesc! Un cunoscut fost jucător a murit la vârsta de 56 de ani (sursa foto: botosaneanul.ro)

O veste tristă s-a abătut, la finalul acestei săptămâni, asupra lumii fotbalului autohton.  

Clubul Gloria Bistrița a anunțat decesul fostului fundaș Simion Mironaș.

Fostul jucător al echipei bistrițene de fotbal, al cărui nume este cunoscut în lumea „sportului rege” din România, evoluând, de-a lungul carierei, la mai multe formații, a părăsit această lume sâmbătă, 7 mai. Avea 56 de ani.

Câte meciuri a jucat în perioada cât a evoluat la Gloria Bistrița

Gruparea bistrițeană a transmis condoleanțe familiei fostului jucător. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, reprezentanții clubului au amintit că Mironaș a jucat în tricoul Bistriței 153 de meciuri, marcând 32 de goluri. „Rămas bun, Simion Mironas!

Fostul fundaș al Gloriei s-a stins astăzi la doar 56 de ani. A jucat pentru echipa noastră nu mai puțin de 153 de meciuri, înscriind 32 de goluri care au făcut tribunele să-l aclame.

Îți mulțumim pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit nouă și suporterilor Gloriei! Suntem alături de familie în aceste momente dificile. Condoleanțe!”, sună mesajul postat pe pagina de Facebook a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, sâmbătă seara târziu, pe 7 mai.

Simion Mironaș s-a născut pe 9 noiembrie 1965, în județul Neamț. De-a lungul carierei, a jucat nu doar la Gloria Bistrița, în perioada în care clubul era condus de către Jean Pădureanu, ci a evoluat și, între altele, la CSM Suceava, FC Argeş, Dinamo și Rapid, potrivit știrileprotv.ro.

952 afisari

2 COMENTARII

  1. Poate ne dati o informatie completa si ne spuneti si care e motivul decesului la 56 ani! Multumim!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger