AcasăSPORTDoliu în fotbalul românesc! A murit Dorel Zamfir

Doliu în fotbalul românesc! A murit Dorel Zamfir

sursa foto: Facebook/Farul Constanța

O veste tristă lovește lumea fotbalului românesc. Dorel Zamfir, fost jucător la Dinamo, Steaua, Farul Constanța și FC Argeș, a încetat din viață la vârsta de 62 de ani.

„Farul Constanța anunță cu regret decesul fostului jucător al echipei noastre, Dorel Zamfir!
Născut în 1961, Dorel Zamfir a început fotbalul la Farul Constanța în 1968, la grupa fostului antrenor Iosif Bukkosi și a debutat în Divizia A în 1977, la 15 ani, 8 luni și 16 zile.

A evoluat la Farul până în 1979 și este unul dintre cei care au participat la C.M de tineret din Australia (1981), când România a obținut locul 3”, au transmis reprezentanții clubului constănțean, vineri, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

„Familia alb-violetă deplânge trecerea în neființă a lui Dorel Zamfir”

Vestea grea a plecării dintre cei vii a lui Dorel Zamfir a fost anunțată, totodată, și de către reprezentanții clubului FC Argeș. Care au făcut public, prin intermediul aceleiași rețele de socializare, faptul că fosta extremă dreapta a Argeșului va fi condus pe ultimul drum duminică, în Capitală.

„Familia alb-violetă deplânge trecerea în neființă a lui Dorel Zamfir,

fosta extremă dreapta a Argeșului din perioada anilor ’80. După ce a activat la Farul, Dinamo și Steaua, în 1983 a ajuns la FC Argeș unde a jucat timp de 6 ani, perioadă în care a adunat 196 de meciuri și 17 goluri în tricoul alb-violet.

Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12:00, la cimitirul Reînvierea din București (Sectorul 2). Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis reprezentanţii formaţiei piteştene, pe pagina oficială a clubului.

author avatar
Andrei Coman
721 afisari

3 COMENTARII

  1. Il tin minte de cind juca la FC Argeș..si ne-au batut pe Ștefan cel Mare la București și ne-au suflat și titlul de campioni,impreuna cu Dobrin&co….Cam devreme sa dus la Dumnezeu..Să fi fost intzepat,vaxxat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger