AcasăSPORTDoliu în fotbalul românesc. A murit de COVID selecționerul echipei naționale!

Doliu în fotbalul românesc. A murit de COVID selecționerul echipei naționale!

Doliu în fotbalul românesc

Momente grele pentru familia lui Florin Bugar, dar și pentru cei care l-au cunoscut și au lucrat cu tehnicianul care a părăsit această lume la vârsta de doar 49 de ani, după ce s-a luptat cu noul coronavirus.

Vestea dispariției dintre cei vii a lui Bugar a îndoliat fotbalul autohton și a căzut ca un trăsnet asupra apropiaților antrenorului echipei naționale de fotbal feminin al României și al echipei Piroș Security Arad.

Tehnicianul a fost găsit cu rezultat pozitiv la testarea pentru COVID-19 în urmă cu două săptămâni. ”Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID”, din câte se precizează, joi, într-un comunicat remis de Federația Română de Fotbal, prin intermediul căruia forul transmite condoleanțe familiei și apropiaților lui Florin Bugar.

Florin Bugar a murit (sursa foto: Facebook/ Piroș Security Lioness – Feminin)

Un mesaj prin care își exprimă regretul față de plecarea din această lume a antrenorului Florin Bugar au transmis și reprezentanții echipei arădene de fotbal feminin. ”Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. (…) Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. NU TE VOM UITA NICIODATĂ!”, se menționează, între altele, în mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a echipei Piroș Security Lioness – Feminin.

 

 

 

 

 

 

 

305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger