AcasăSPORTDoliu în fotbal! Unul dintre cei mai apreciați fundași din România a...

Doliu în fotbal! Unul dintre cei mai apreciați fundași din România a pierdut lupta cu boala

doliuDoliu în fotbal! Unul dintre cei mai apreciați fundași din România a pierdut lupta cu boala

Doliu în fotbalul românesc! A murit Aurel Ghindaru, unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei FC Brașov! Avea doar 51 de ani.

Aurel Ghindaru era component de bază al echipei brașovene, care în 2001 juca în Cupa UEFA contra lui Inter Milano.

Aurel Ghindaru, răpus de boală la 51 de ani

Tristul anunț a fost făcut de clubul FC Brașov, pentru care Aurel Ghindaru a jucat timp de cinci sezoane. El este unul dintre cei mai apreciați fundași din istoria formației brașovene. Ghindaru a jucat în 117 meciuri pentru FC Brașov, dintre care 79 în Liga 1 şi patru în Cupa UEFA.

„Este doliu imens în familia stegară! Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi de bandă pe care i-a avut FC Braşov s-a stins la vârsta de doar 51 de ani. Aurel Ghindaru a pierdut lupta cu boala care îl măcina de câţiva ani. Fundaşul care a făcut marcaj în 2001, în cupa UEFA, la adevăratul Ronaldo, la Zanetti, Materazzi sau Seedorf a plecat în ceruri pentru a privi de acolo meciurile galben-negrilor.

Timp de 5 sezoane, Aurel Ghindaru a fost unul din oamenii de bază de la FC Braşov. A plecat cu echipa din Liga a 2-a, a jucat titular în prima ligă, şi a ajuns cu stegarii până în Cupa UEFA, acolo unde a jucat titular în ambele meciuri contra marelui Inter Milano.

“Parai mare”, aşa cum îi spuneau colegii, a jucat pentru FC Braşov 117 meciuri, dintre care 79 în liga 1 şi 4 în Cupa UEFA.Conducerea administrativă, cea tehnică, dar şi jucătorii de la FC Braşov transmit sincere condoleanţe familiei îndurerate şi putere de luptă pentru a trece peste pierderea suferită!Dumnezeu să te aibă în pace şi linişte, “Parai Mare”!”, se arată în comunicatul clubului FC Brașov.

author avatar
Andreea Vlad
1.336 afisari

3 COMENTARII

  1. sa-l odihneasca Dumnezeu
    aceasta boala care macina omenirea nu poate fi eradicata. de ce?
    pt ca pe primul loc pe glob la cheltuieli se afla cheltuielile pt armamanent .iar premiile Nobel se dau pt ”pace” /vezi Gorbaciov/ ,pt poezii etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger