AcasăSPORTDoliu în fotbal! A murit unul dintre cei mai mari atacanți din...

Doliu în fotbal! A murit unul dintre cei mai mari atacanți din istorie!

Doliu în fotbal! A murit unul dintre cei mai mari atacanți din istorie!

După Maradona, fotbalul suferă o nouă grea pierdere. Paolo Rossi, eroul Italiei la mondialul din 1982, s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani.

La Cupa Mondială din Spania, Paolo Rossi a marcat trei goluri contra Braziliei, două împotriva Poloniei și unul în meciul disputat de Italia contra Germaniei, în marea finală de la Madrid, amintește Rai Sport. În același an, și-a trecut în dreptul numelui Gheata și Balonul de Aur.

De-a lungul carierei, Paolo Rossi a jucat pentru cluburile Juventus, Vicenza, Como, Perugia, Verona. După ce a pus ghetele în cui, Rossi a colaborat cu postul Rai, în calitate de analist.

Mesajul soției lui Paolo Rossi

Vestea tristă a fost confirmată și de familie, mai exact de soția fostului atacant. ”Nu va exista niciodată cineva ca tine, unic, special, după tine absolut nimic…. ❤️”, a scris Federica Cappelletti, pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii cu fostul fotbalist. Cei doi erau căsătoriți din 2010. Rossi are trei copii – Sofia Elena, Maria Vittoria și Alessandro.

Vestea tristă care se abate asupra lumii fotbalului mondial vine la doar două săptămâni după ce a pierit argentinianul Diego Maradona, considerat a fi cel mai mare fotbalist din istorie. Maradona a murit la 60 de ani, în 25 noiembrie.

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger