AcasăSPORTDolha, extrema urgenta. Rapidul a intensificat negocierile pentru aducerea unui portar de...

Dolha, extrema urgenta. Rapidul a intensificat negocierile pentru aducerea unui portar de valoare

Emilian Dolha a aparat poarta rivalei Dinamo pentru trei sezoane

Gafele lui Calin Albut – portar transferat de la FCM Tg.Mures – i-au aratat lui George Copos care este punctul slab al echipei. In zilele urmatoare, giulestenii vor finaliza negocierile cu goalkeeper-ul care le-a adus ultimul campionat, acum noua ani.

Emilian Dolha a aparat poarta rivalei Dinamo pentru trei sezoane

La 31 de ani, tricoul alb-visiniu se dovedese prea mare pentru Calin Albut, un portar obisnuit cu meciurile fara miza jucate la Gloria Bistrita (7 ani) si FCM Tg.Mures (precedentul sezon). Rapidistii l-au adus ca inlocuitor pentru Dani Coman, dar acum regreta mutarea, primele doua partide oficiale (cu Myllykosken Pallo si FC Vaslui) aratand limitele bistriteanului.

Negocierile cu Emilian Dolha sunt avansate, zilele acestea fiind asteptata semnarea contractului, dupa cum recunoaste chiar presedintele Constantin Zotta: „Ne gandim serios sa mai aducem un portar, iar Dolha ar putea fi solutia ideala. Nu am crezut ca Dani Coman va pleca si de aceea n-am mai transferat pe acest post”. Culmea, Dolha s-a pregatit in vara cu FC Vaslui, si chiar ar fi putut apara buturile moldovene in acest sezon daca Adrian Porumboiu nu considera ca Dani Coman reprezinta garantia castigarii titlului. Nascut in 1979, in Turda, Emilian Dolha are cele mai mari performante din cariera obtinute cu Rapid: titlul in 2003, Cupa Romaniei si Supercupa un an mai tarziu. De-a lungul carierei, a mai trecut pe la Dinamo (2008-2011), Wisla Cracovia si Lech Poznan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
597 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger