AcasăSPORTDoi internationali turci, amenintati cu pistolul de un coechipier

Doi internationali turci, amenintati cu pistolul de un coechipier

Nationala de fotbal a Turciei trece prin momente extrem de dificile, dupa ce doi jucatori de baza au anuntat ca nu vor mai evolua pentru echipa antrenata de Fatih Terim.

Hakan Calhanoglu (20 de ani), marea speranta a lui Bayer Leverkusen, si Omer Toprak (25 de ani), coechipierul lui Calhanoglu de la Bayer Leverkusen, au anuntat ca nu mai vor sa joace pentru Turcia.

Motivul este unul incredibil. In urma cu un an, inaintea unui meci cu Olanda, cei doi jucatori au fost amenintati cu pistolul de Gokhan Tore (22 de ani), actualul jucator al lui Besiktas Istanbul.

Desi nu se cunoaste motivul pentru care Tore i-a amenintat cu pistolul pe coechipierii sai, Calhanoglu si Toprak sunt decisi sa nu mai evolueze pentru Turcia in cazul in care este selectionat si Tore.

De atunci, cei trei jucatori au evoluat prin rotatie. Turcia a debutat cu o infrangere in preliminariile Campionatului European din 2016, 0-3 cu Islanda, in deplasare. Omer Toprak a fost titular si a parasit terenul de joc in minutul 55, fiind eliminat la 0-1. Hakan Calhanoglu a intrat in minutul 76, iar „rebelul” Gokhan Tore nu a fost selectionat.

Hakan Calhanoglu (20 de ani) are deja 30 de goluri marcate in 101 meciuri jucate in Germania si cinci selectii la nationala Turciei. Omer Toprak (25 de ani) a marcat opt goluri in 175 de meciuri jucate in Germania si doua goluri in 19 selectii la echipa nationala. Gokhan Tore (22 de ani) a trecut deja pe la Hamburg, Rubin Kazan si Besiktas, bifand si 19 selectii in echipa nationala.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger