AcasăSPORTDoi antrenori romani au probleme! Dan Petrescue e pe faras, Mircea Rednic...

Doi antrenori romani au probleme! Dan Petrescue e pe faras, Mircea Rednic a fost executat deja

Antrenorii romani nu o duc foarte bine in strainatate, chiar si experimentatul Mircea Lucescu avand mari emotii in Ucraina, in lupta pentru castigarea unui campionat mai echilibrat ca niciodata.

Dan Petrescu are zilele numarate la Dinamo Moscova

Dar daca Sahtior-ul lui Il Luce este inca in parametri normali, 3-0 cu Karpaty Lvov si trei puncte avans fata de Dnepr, Dinamo Moscova, formatia antrenata de Dan Petrescu, si Gent, trupa lui Mircea Rednic, trec prin momente cumplite.

Dinamo Moscova a fost macelarita, duminica, de Anji Makhachkala, 0-4, si si-a luat „adio” de la lupta pentru titlul din Rusia. Mai mult, oficialii moscoviti se tem ca esecul usturator sa nu afecteze moralul echipei si Dinamo sa rateze calificarea in cupele europene. Iar cum Dan Petrescu si-a dat din nou in petec, la sfarsitul confruntarii de duminica, si risca o noua amenda-record, conducerea lui Dinamo pregateste despartirea de tehnicianul roman.

Dupa ratarea de la Standard Liege, Rednic a dat-o in bara si pe banca lui Gent

Daca Petrescu mai are timp pana la vara sa-si salveze postul, zilele lui Mircea Rednic la conducerea lui Gent par deja incheiata.

Gruparea belgiana a pierdut, sambata, 0-1 la Lierse, iar belgiumsoccer.be anunta ca Ivan De Witte, presedintele lui Gent, a intrat in vestiar dupa meci si i-a anuntat, deja, pe fotbalisti care este numele noului antrenor al echipei.

Rednic se apara si sustine ca de vina este mentalitatea jucatorilor, dar romanul este obligat, deja, sa-si caute o noua echipa.

Mircea Lucescu continua sa fie cel mai bun antrenor roman din strainatate (sursa foto ziuanews.ro)
author avatar
Cristi Ionita
850 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger