AcasăRecomandariDocumentul care il face pe Gigi Becali stapan in Ghencea!

Documentul care il face pe Gigi Becali stapan in Ghencea!

Alungat din Ghencea, dar, in realitate, proprietar al bazei sportive! Cam astfel stau lucrurile cu Gigi Becali dupa „bomba” detonata ieri de Dolce Sport.

Cel putin in acte, Gigi Becali este proprietarul bazei sportive din Ghencea

Latifundiarul din Pipera a platit ani de zile chirie pe un stadion pe care, de fapt, trebuia sa-l foloseasca gratuit si in orice scop dorea el. Asta fiindca MApN nu mai are nicio putere in Ghencea din 1999, conform unor documente aruncate pe piata de Dolce Sport.
Pe 4 februarie 1999, Hotararea de Guvern nr. 66, publicata in Monitorul oficial (!), stabilea „transmiterea in folosinta gratuita, pe o perioada de 20 de ani, catre Asociatia FCSB atat a stadionului Steaua, cat si a intregii baze sportive din Ghencea”. Cu numai un an inainte, pe 9 aprilie 1998, fusese aprobata transformarea sectiei de fotbal a CSA Steaua Bucuresti in FC Steaua Bucuresti, asociatie sportiva fara scop patrimonial, cu Viorel Paunescu numit presedinte al Consiliului de Administratie. Tot atunci a fost intocmita si „lista cu membri fondatori ai Asociatiei FCSB”. Revenind la anul 1999, pe 7 martie se semneaza Protocolul intre Ministerul Apararii Nationale si Asociatia FCSB, prin care se definesc responsabilitatile celor doua parti. Din partea MApN, au semnat Victor Babiuc (ministru in exercitiu) si Constantin Degeratu (seful Marelui Stat Major al Armatei), in timp ce FCSB i-a avut reprezentanti pe Viorel Paunescu (presedintele C.A. al Asociatiei FCSB), Constantin Danilescu (director executiv) si Iulian Ghiorghisor (director economic, lucreaza si acum pentru clubul lui Gigi Becali).
In mod firesc, cand a preluat echipa de fotbal de la Viorel Paunescu (in 2003), Gigi Becali ar fi trebuit sa beneficieze si de respectivul contract, care il facea, practic, stapan peste baza sportiva din Ghencea. Cum, necum, din proprietar, Becali a ajuns chirias, iar acum nici macar de acest

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.063 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger