AcasăSPORTDoborata de aerul conditionat

Doborata de aerul conditionat

Simona Halep nu a avut probleme la US Open cu nicio adversara intalnita pana acum. In schimb, aerul conditionat de pe ”Arthur Ashe Arena” s-a dovedit cel mai mare dusman al semifinalistei de anul trecut.

Romanca joaca incantator la Flushing Meadows si este una dintre favorite la cucerirea trofeului. Daca adversarele intalnite nu prea ii pun probleme, nu acelasi lucru putem spune si despre… aerul conditionat. Cu Lucie Safarova, in turul 2, din motive intemeiate (la New York ploua), organizatorii au inchis „Arthur Ashe Arena”. O data tras acoperisul, s-a pornit A.C., iar pentru Simona au inceput durerile. De spate si ingrozitoare ca intensitate. „Aerul a fost prea puternic la nivelul terenului, unde ma aflam eu. Cand m-am intors la hotel, am simtit ca nu ma mai pot misca. Nu e ceva periculos, nu vorbim despre o accidentare in intelesul de baza. Daca ma incalzesc bine, atunci sunt ok. Dar tot ma incomodeaza la anumite miscari, in special la loviturile de backhand”, s-a plans Halep pentru „wtatennis.com”.

Scenariul s-a repetat si la meciuul cu unguroaica Timea Babos, pe care romanca a executat-o in turul 3. De data aceasta, Simona n-a mai asteptat sa ajunga la hotel, ci a apelat la fizioterapeut chiar in vestiarul de pe „Arthur Ashe Arena”. Pe cale de consecinta, conferinta de presa a fost amanata, intrucat Halep nu se putea misca, iar fizioterapeutul nu isi terminase programul de recuperare.

In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe Carla Suarez Navarro, a 11-a favorita la US Open. Ieri, jucatoarea din Spania a declarat ca tinteste finala la editia din acest an a US Open.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger