AcasăSPORTDoar Liga Campionilor conteaza, acolo sunt banii!

Doar Liga Campionilor conteaza, acolo sunt banii!

Pentru Becali conteaza doar banii, nu si performanta

Infrangerea cu ASA Targu Mures, 0-1 la Constanta in Supercupa Romaniei, primul joc oficial al sezonului pentru cele doua echipe, il lasa rece pe finantatorul FCSB.

Pentru Becali conteaza doar banii, nu si performanta

Gigi Becali nu da doi bani pe trofeele interne, dovada ca la finalul partidei cu ASA a comentat cu seninatate debutul finului Mirel Radoi pe banca „ros-albastrilor”. „Nu e o miza mare Supercupa asta”, a declarat finantatorul, care si-a explicat ulterior punctul de vedere: „S-a intamplat sa pierdem, asta e! Ne-am distrat, a fost un simplu joc. Doar Liga Campionilor conteaza, acolo sunt banii”. Daca depaseste cele doua tururi preliminare si trece si de play-off, Steaua ii va aduce lui Gigi Becali minimum 15 milioane de euro din calificarea in grupele Ligii Campionilor.
Altfel, latifundiarul din Pipera a vorbit si despre transferuri, anuntand transferurile a doi fotbalisti. Cel mai probabil, Becali face referire la William de Amorim si Denis Alibec, jucatori la care Astra Giurgiu a renuntat in aceasta vara. De Amorim si Alibec sunt tinte mai vechi ale Stelei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger