AcasăSPORTDoar Hiddink, Capello si Spalletti sunt mai tari ca Dan Petrescu!

Doar Hiddink, Capello si Spalletti sunt mai tari ca Dan Petrescu!

AGITAT Dan Petrescu (stanga) nu a putut stea prea mult pe banca la partida cu Terek Groznai

„Bursucul”  a fost plasat pe locul patru in topul celor mai buni antrenori din Rusia, fiind depasit doar de „artileria” grea din spatiul ex-sovietic, dupa un 2012 excelent, atat la Kuban Krasnodar cat si Dinamo Moscova.

AGITAT Dan Petrescu (stanga) nu a putut stea prea mult pe banca la partida cu Terek Groznai

Dan Petrescu este unul dintre cei mai apreciati antrenori din Rusia, iar confirmarea o aduce topul anual realizat de presa sportiva moscovita. Romanul s-a clasat pe locul 4, fiind depasit doar de numele grele din zona, Guus Hiddink, Luciano Spalletti si Fabio Capello.

„Poate ca antrenorul roman merita un loc pe podium, insa mai are multe de demonstrat la Dinamo Moscova. Nu ne indoim ca o va face, tinand cont de aptitudinile sale. Este blamat pentru stilul sau, dar rezultatele vorbesc pentru el”, au explicat analistii rusi. Petrescu a reusit sa devanseze, in acest top, mai multi antrenori cu state vechi in campionatul rusesc, tehnicieni aflati la echipe mult mai bogate – vezi Leonid Slutsky (TSKA Moscova), Kurban Berdyev (Rubin Kazan), Slaven Bilici (Lokomotiv Moscova), Stanislav Cherchesov (Terek Groznai) sau Valery Karpin (Spartak Moscova).

” N-a fost o decizie usoara sa vin la Dinamo Moscova. Acum e clar ca a fost o decizie buna, dar la inceput parea ca m-am grabit. Am fost convins ca voi face echipa sa joace bine si ca vor veni rezultate. Nimeni nu credea in ceea ce am adus eu nou, disciplina asta impusa de mine. Tineam jucatorii mai mult pe la baza. Nimeni nu a crezut ca o sa iasa ceva” , a explicat Dan Petrescu realizarile sale de la Dinamo Moscova. Cand a preluat Dinamo, echipa era pe ultimul loc, fara niciun punct, iar in acest moment este pe locul 9, la doua puncte distanta de pozitiile care permit accesul in cupele europene.

author avatar
Sebastian Stan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger