AcasăSPORTDoar Cosmin Contra a trecut clasa

Doar Cosmin Contra a trecut clasa

Cosmin Contra are toate motivele sa zambeasca dupa victoria din Galicia

Opt antrenori romani lucreaza peste hotare, insa numai unul a avut motive de bucurie in weekend-ul incheiat: Cosmin Contra devine un nume tot mai apreciat in Spania!

Cosmin Contra are toate motivele sa zambeasca dupa victoria din Galicia

In ultima runda din Primera Division, fostul international a invins cu echipa sa, Getafe, pe terenul lui Deportivo La Coruna, scor 2-1. Dupa 10 etape, bilantul lui Contra in prima liga spaniola este urmatorul: patru victorii, un egal si cinci infrangeri, golaveraj 8-14. Cele trei puncte au urcat Getafe pe locul 9 in clasament, cu 13 puncte.
In afara lui Contra, ceilalti ambasadori ai fotbalului romanesc au suferit cinci esecuri si numai doi dintre ei au izbutit sa scoata rezultate de egalitate. Socul weekend-ului l-a oferit Mircea Lucescu, invins de Metalurg (scor 0-2) in ceea ce pana anul acesta era cunoscut drept derby-ul orasului Donetk. Din cauza razboiului civil din Ucraina, partida s-a disputat pe arena „Obolon”, din Kiev. La arabi, Ladislau Boloni a fost umilit de Al Sadd (scor 1-4), esec in urma caruia formatia Al Khor a cazut pe pozitia a 9-a in clasament, aproape de retrogradare. In acelasi campionat, Al Arabi (Dan Petrescu antrenor) a terminat la egalitate (scor 3-3) confruntarea din deplasare cu Lekhwiya. Al Arabi este pe locul 8, cu 14 puncte. In afara lui Victor Piturca (Al Ittihad – Hajer 0-1), in Arabia Saudita au pierdut pe linie si ceilalti tehnicieni romani. Astfel, Al Shoalah, cu Eusebiu Tudor pe banca, a cedat pe terenul lui Najran (scor 1-3), in timp ce Al Hilal n-a scos decat un 0-0, acasa, la Riad, cu Sydney Wanderers in returul finalei Ligii Campionilor Asiei.

Razvan Lucescu, primele fluieraturi in Grecia

Probleme si pentru Razvan Lucescu (foto), umilit in Grecia de Panaitolikos, formatie care inaintea acestui joc ocupa locul 14 in clasament. Skoda Xanthi a pierdut umilitor, scor 2-5, ajungand la a treia infrangere in opt etape. „Sunt putine lucuri de spus dupa o astfel de infrangere. Pe viitor trebuie sa avem mai multa incredere in fortele noastre si sa jucam cu mai mult curaj”, a declarat Razvan Lucescu la finalul primului meci in care a avut parte de fluieraturile suporterilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger