AcasăSPORTDNA-ul portughez ancheteaza supertransferurile lui Hulk si Witsel la Zenit

DNA-ul portughez ancheteaza supertransferurile lui Hulk si Witsel la Zenit

Zenit a dat 100 de milioane de euro pentru Hulk (stanga) si Witsel

Rusii de la Zenit St.Petersburg au dat, in vara, doua lovituri grele pe piata transferurilor, achizitionandu-i pe fotbalistii Hulk (FC Porto) si Axel Witsel (Benfica Lisabona). Cele doua mutari au intrat, insa, in atentia DNA-ului portughez.

Zenit a dat 100 de milioane de euro pentru Hulk (stanga) si Witsel

Comisia pentru Supervizarea Securitatii Portugheze (CSSP) a inaintat o cerere oficiala catre cele doua cluburi portugheze, FC Porto si Benfica, pentru a afla cat au de incasat, exact, cele doua grupari de pe urma cedarilor lui Hulk si Witsel.

Conducerea lui Zenit a anuntat ca va plati in jur de 100 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile celor doi fotbalisti, dar presedintii lui Porto si Benfica sustin ca au de incasat sume multe mai mici (aproximativ 75 de milioane de euro), iar CSSP spera sa afle pe mainile cui ajung celelalte 25 de milioane de euro. Conform lui Jorge da Costa, presedintele lui FC Porto, formatia de pe „Dragao” ar avea de primit in schimbul lui Hulk suma de 40 de milioane de euro, in doua transe, nu 55 de milioane de euro, cum anunta rusii de la Zenit. Conducerea Benficai spune ca va luat, in total, 35 de milioane de euro pentru vanzarea lui Witsel, si nu 45 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger