AcasăRecomandariDNA se inscrie in Liga 1

DNA se inscrie in Liga 1

Directia Nationala Anticoruptie a demarat ancheta in cazul partidei FC Brasov – Gaz Metan Medias, disputata pe 27 mai si incheiata cu scorul de 0-0. In urma acestui rezultat, ambele echipe au retrogradat, iar Concordia Chiajna a ramas in Liga 1.

Meciul FC Brasov - Gaz Metan intra in prelungiri la DNA

La finalul partidei, mediesenii i-au acuzat pe fotbalistii brasoveni ca au fost stimulati financiar de Concordia, desi premierea este interzisa in fotbal, dupa ce Gigi Becali a luat o condamnare de trei ani de inchisoare fix pentru asa ceva.
De la FRF, cazul a ajuns la DNA, iar ieri a fost o noua zi de audieri. Fotbalistul Costin Gheorghe, de la Gaz Metan Medias, a venit la DNA, fiind citat ca martor „intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie din lumea fotbalului”, dupa cum sustin surse din justitie. Totusi, exista zvonuri ca fratele cantaretei Elenei Gheorghe a fost audiat si intr-un alt dosar care ar viza meciuri aranjate in Liga 1! Ieri a dat cu subsemnatul in fata procurorilor si Alexandru Muntean, legitimat tot Gaz Metan.

Dosar pornit de la sesizarea lui Burleanu?

La scurt timp dupa disputarea partidei de la Brasov, FRF a deschis o investigatie pentru a afla de unde au provenit banii cu care au fost premiati jucatorii „stegarilor” pentru remiza din meciul cu Gaz Metan. Presedintele Razvan Burleanu declara, in 6 iulie, ca va trimite cazul catre „institutiile abilitate”: „Dosarul este inca in dezbatere la nivelul comisiilor jurisdictionale ale FRF. Omologarea rezultatelor si a clasamentului final s-a facut cu aceasta mentiune. Dar, din punctul meu de vedere, comisiile jurisdictionale nu au capacitatea institutionala de a produce suficient de multe dovezi astfel incat sa ia o decizie intr-o directie sau alta. Asa ca vom inainta aceste spete catre institutiile abilitate care au capacitate deplina”.

Dragomir: „Ii ia pe toti!”

Fost presedinte al LPF si „vice” la Federatie, Dumitru Dragomir (foto) crede ca procurorii anticoruptie vor incepe cat de curand sa retina personajele cheie din povestea asta: „Ma distrez cand ma vad ce se intampla in fotbal. Ma uit la litigiul de la Brasov – Gaz Metan. FRF a pus batista de tambal, dar a intrat DNA-ul pe fir si cred ca ii ia pe toti. Si cred ca intra si in FRF”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger