AcasăSPORTDNA, in seria <>

DNA, in seria <>

Conducerea fotbalului romanesc este in joc de glezne. Dosarul „Avram-Terbea” reprezinta doar o piesa dintr-un puzzle pe care anchetatorii incearca sa-l rezolve.

Sandu intrevede nori negri la orizont

Evenimentele zilei de ieri deschid noi orizonturi in ancheta procurorilor legata de coruptia din fotbalul romanesc. Mircea Sandu a dat cu subsemnatul, miercuri, la DNA, iar ieri dimineata s-a pomenit cu mascatii la usa biroului de la „Casa Fotbalului”, dar si la Centrul de la Mogosoaia. Oamenii legii au venit pentru a prelua documente legate de „anumite cercetari pe care le efectueaza, dar care pot fi utile si in cazul «Vasile Avram»”, dupa cum a tinut sa lamureasca avocatul FRF, Cristian Ene. Ulterior, „Nasu'” s-a grabit sa anunte ca era vorba despre actele de infiintare a „Centrului de Fotbal Mogosoaia”, insa surse apropiate anchetatorilor au lansat pe piata informatia ca la mijloc ar fi, de fapt, povestea dezafilierii clubului Universitatea Craiova si modul in care gruparea olteana a pierdut zeci de jucatori in aceasta vara, cu totii declarati liberi de contract. De altfel, Adrian Mititelu a recunoscut ca plangerea penala facuta impotriva conducerii Federatiei se refera tocmai la acest aspect: „Statul a fost prejudiciat cu 15 milioane de lei. Fotbalistii erau sub sechestru instituit de ANAF si nu puteau fi inregimentati la alte echipe. Aici este abuzul”.

„Corleone” tremura si el

Dragomir a cerut in nenumarate randuri interventia DNA pentru curatarea fotbalului romanesc

Rugat sa comenteze descinderile procurorilor DNA, Dumitru Dragomir l-a luat pe „nu stiu” in brate, afirmand cu emotie ca nici macar nu mai deschide televizorul: „Nu stiu despre ce este vorba, nu dau drumul la TV, nu stiu nimic, nimic, nimic! Procurorii cauta probe, ce sa caute?! Si noua, celor de la Liga, ne-au cerut documente procurorii DIICOT si DNA. S-au dus avocatii nostri si le-au dus toate acte solicitate, erau interesati de toate meciurile jucate in ultimii ani, de transferurile de jucatori, de Poli Timisoara, de fostul National. Dar, nici nu stiu daca am voie sa va spun toate astea”.

Ce risca sefii FRF

Cei noua membri ai C.Ex. al FRF care au votat dezafilierea Universitatii risca sa li se puna sechestru asigurator pe avere, daca se va dovedi ca statul a fost prejudiciat in urma declararii fotbalistilor craioveni liberi de contract. In plus, se zvoneste ca lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir li se vor intocmi dosare penale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger