AcasăSPORTDNA: "Dezafilierea Craiovei, o actiune cu stiinta si in mod deliberat"

DNA: „Dezafilierea Craiovei, o actiune cu stiinta si in mod deliberat”

Mircea Sandu se simte incoltit de DNA

Procurorii anticoruptie au finalizat dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, iar capetele de acuzare care ii vizeaza pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt urmatoarele: abuz in serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi si sustragerea de sub sechestru.

Mircea Sandu se simte incoltit de DNA

Au trecut doi ani de cand Universitatea Craiova nu mai este un club de fotbal recunoscut de Federatia Romana. In acest interval, oltenii si-au castigat in instanta dreptul de a se reinscrie in Liga 2, iar plangerea lor penala impotriva celor care au decis, in 2011, dezafilierea a fost solutionata cu propunerea de trimitere in judecata a urmatorilor membri ai Comitetului Executiv al FRF: Mircea Sandu (presedinte), Dumitru Dragmir (prim vicepresedinte) si Octavian Goga (vicepresedinte). Potrivit „editie.ro”, in rechizitoriul intocmit de procurorii anticoruptie se mentioneaza: „Stingerea raporturilor juridice dintre Universitatea Craiova si fotbalisti prin vointa arbitrara a unui tert strain de raporturile juridice dintre parti reprezinta o grava incalcare a drepturilor si libertatilor persoanei, o limitare a dreptului de a apela la justitie si a dreptului de aparare, actiune facuta cu stiinta si in mod deliberat”.

Procesul va debuta la Judecatoria Sector 2 Bucuresti, cu o singura cale de atac si anume recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Foarte probabil, intre demersul in instanta va dura aproape doi ani.

Steaua si Dinamo, citate ca parti responsabile civilmente

Atentie, in fata judecatorilor vor da explicatii pentru ce s-a intamplat cu Universitatea Craiova si reprezentantii mai multor cluburi din Romania! Lista gruparilor citate in acest proces ca parti responsabile civilmente este deschisa de Steaua si Dinamo, dupa care urmeaza, in ordine aleatorie, Petrolul Ploiesti, Gaz Metan Medias, Astra Giurgiu, UT Arad, ALRO Slatina si CSM Targu Mures. Acelasi statut il vor avea si FRF si LPF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger