AcasăRecomandariDNA a impiedicat revenirea lui Prunea la Dinamo

DNA a impiedicat revenirea lui Prunea la Dinamo

Dorit de Ionut Negoita in functia de manager general, Florin Prunea avea, zilele trecute, bagajele pregatite pentru o noua descalecare in Stefan cel Mare. Mutarea nu s-a mai realizat din motive de procurori anticoruptie!

Florin Prunea conduce, in prezent, CSMS Iasi

In momentul in care l-a ofertat pe Florin Prunea, noul sef de la Dinamo habar n-avea despre problemele cu iz penal ale fostului mare portar roman. Abia cand apropiatii l-au tras de maneca, spunandu-i ca Prunea are un dosar penal deschis de DNA pe numele sau (vezi cazul „Mita in arbitraj”), a realizat Ionut Negoita ce mutare „nu tocmai inspirata” – dupa cum i s-a zis – era sa faca. „I-am explicat domnului Negoita ca am un proiect inceput la Iasi si, deci, nu vin la Dinamo. Chiar sunt legat sufleteste de tot ceea ce am inceput aici si, cel putin pana in vara, nu vreau sa plec. Am investit mult emotional in acest club si vreau sa ajut echipa sa se mentina in prima liga. Imi pare rau ca a trebuit sa refuz Dinamo, dar am o treaba de terminat la Iasi, nu pot sa-i las pe oamenii astia la mijlocul drumului”, a declarat Prunea, citat de „sport24h.ro”, incercand sa arate ca, de fapt, el l-a refuzat pe Negoita si lucrurile nu s-au petrecut nicidecum invers.

Florin Prunea a fost audiat de mai multe ori la sediul DNA Pitesti in dosarul de coruptie deschis pe numele lui Cornel Penescu, fostul patron al FC Arges, si care vizeaza mita oferita arbitrilor. Director in cadrul FRF la vremea respectiva (2009), Prunea a fost acuzat de trafic de influenta in favoarea omului de afaceri pitestean.

Ionut Negoita cauta sa aduca la Dinamo fostele glorii ale clubului
author avatar
Laurentiu Teodorescu
676 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger