AcasăSPORTDjokovic si Nadal, eliminati de la Indian Wells!

Djokovic si Nadal, eliminati de la Indian Wells!

Nadal cauta sa-si repare imaginea terfelita in scandalul dopajului

„Nu-mi caut scuze”, a marturisit Novak Djokovic, numarul doi mondial si triplu detinator al titlului, dupa ce a fost invins in optimile de finala ale turneului  ATP de australianul Nick Kyrgios, cu 6-4, 7-6(7/3).

„Am avut o serie formidabila de 19 victorii la Indian Wells si sunt foarte mandru de aceasta performanta. Dar ea trebuia sa se incheie intr-o zi(…) Nick a servit foarte bine. Eu nu am reusit sa returnez asa cum ar fi trebuit, iar acest lucru a facut diferenta(…)Nu vreau sa ma uit inapoi si sa-mi imaginez ca as fi putut face mai mult la acest turneu daca as fi avut un alt tablou. Sigur, as fi putut avea un tablou mai usor, dar nu-mi caut scuze. Asta este”, a adaugat “Nole”.

Roger Federer l-a trimis acasa pe Rafael Nadal, dupa un meci de  o ora si zece minute, scor 6-2, 6-3 ! Desi este a treia infrangere la rand in fata elvetianului, o premiera, Nadal nu pare(sau nu se da) prea afectat: „Nu este un regres. Sunt intr-o pozitie buna si am inceput bine anul(…)Am pierdut un meci pe care doream sa-l castig. Roger a jucat foarte bine si mi-a fost greu sa ajung la ritmul partidei. Il felicit pentru cum a jucat. Faptul ca m-a invins in ultimele trei meciuri imi spune ca a fost mai bun ca mine. Presupun ca am concurat pe suprafete favorabile lui. A fost un rezultat clar si trebuie felicitat”. In turul urmator, Roger Federer (35 ani)  va juca cu Nick Kyrgios  ocupantul locului 16 in ierarhia ATP.

author avatar
Bogdan Borcea
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger