AcasăSPORTDjokovic, pedepsit sa cante “Sistem”

Djokovic, pedepsit sa cante “Sistem”

Djokovic (stanga) si Ionita sunt prieteni de aproape 10 ani

Sarbul Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial de tenis, a suferit una dintre putinele infrangeri din ultima perioada in fata unui roman, bunul sau prieten Victor Ionita invingandu-l intr-o partida de biliard care  a avut loc in California

Djokovic (stanga) si Ionita sunt prieteni de aproape 10 ani

Cei doi sportivi sunt legati de o prietenie care dureaza de aproape un deceniu, Ionita si Djokovic evoluand impreuna la diferite turnee challenger, desi romanul este cu patru ani mai in varsta. Intre timp, „Nole” a devenit lider mondial, in timp ce Victor s-a retras de mai bine de doi ani din activitate si, de curand, a devenit antrenorul Soranei Cirstea. Ionita si Novak s-au reintalnit la Indian Wells, in California, iar Djokovic – profitand de cateva ore libere avute la dispozitie – l-a provocat pe amicul sau la un meci de biliard. Disputa a fost castigata de antrenorul Soranei, iar pedeapsa pentru sarb a fost interpretarea unei melodii a trupei “Sistem”, pe care oricum Djokovic o adora, liderul ATP fiind un fan declarat.

Trupa “Sistem” s-a infiintat in 2000

„Nole” a promis ca se va revansa la un meci de golf, care ar urma sa se dispute la Miami. Cotat cu prima sansa la castigarea turneului de la Indian Wells, Djokovic s-a calificat fara probleme in optimi, dupa ce l-a invins, cu 6-2, 6-3, pe sud-africanul Kevin Anderson. Pentru a ajunge in sferturi, sarbul trebuie sa treaca de spaniolul Pablo Andujar.

Halep a rezistat 96 de minute in fata Sarapovei

Simona Halep, ultima jucatoare din Romania ramasa pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, a parasit competitia in turul al treilea. Simona a fost invinsa, cu 3-6, 4-6, de rusoaica Maria Sarapova, locul doi mondial, dupa un meci care a durat 96 de minute. In urma aventurii sale de la Indian Wells, jucatoarea noastra s-a ales cu 23.291 de dolari si 80 de puncte WTA. Constanteanca se apropie, astfel, de bariera celor 500.000 de dolari obtinuti din tenis.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger