AcasăSPORTDjokovic, de neclintit. Nu intenționează să se vaccineze anti-COVID. Ratează US Open?

Djokovic, de neclintit. Nu intenționează să se vaccineze anti-COVID. Ratează US Open?

Djokovic, de neclintit. Nu intenționează să se vaccineze anti-COVID. Ratează US Open? (sursa foto: captură youtube)

După ce Novak Djokovic și-a adăugat, duminică, un nou titlu în palmares, câștigând trofeul la Wimbledon, fanii sârbului se întreabă deja dacă îl vor vedea jucând la US Open, ultimul grad slam al anului.

Nu au aflat, deocamdată, un răspuns exact. Ce au aflat, însă, de la sportivul sârb este că acesta nu are în gând să se vaccineze anti-COVID. Drept urmare, riscă să nu poată juca la US Open.

Chiar și așa, Djokovic – care a menționat că se află în vacanță și că plănuiește să se odihnească în următoarele două săptămâni – spune că speră să primească o veste bună din Statele Unite.

În așteptarea unei decizii

„Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez, aşa că singura veste bună pe care o pot primi este ca ei să renunţe la obligativitatea cardului verde de vaccinare sau cum se numeşte acela, pentru intrarea în SUA. Sau o scutire”, a spus jucătorul, duminică.

„Nu ştiu. Nu cred că o scutire este posibil, realist. Dacă este o posibilitate, nu ştiu despre ce va fi”, a mai adăugat campionul de la Wimbledon 2022, citat de espn.com.

Novak Djokovic a câştigat duminică grand slam-ul de la Wimbledon, după ce l-a învins, în finală, în patru seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3), pe australianul Nick Kyrgios.

author avatar
Andrei Coman