AcasăSPORTDinu, supervizorul lui Ciobotariu

Dinu, supervizorul lui Ciobotariu

Cornel Dinu revine in iarba, avand misiunea de a superviza munca noului antrenor principal de la Dinamo, Liviu Ciobotariu.

„Procurorul” a fost prezent la sedinta de pregatire de ieri dimineata, urmarind de pe marginea terenului antrenamentul echipei.

Porumboiu, investitie la un club din Bucuresti

Intr-o interventie la Radio Dolce Sport, finantatorul gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu a declarat ca vrea sa investeasca la o echipa din Bucuresti: „Sint dispus sa investesc la o echipa din Bucuresti. Deocamdata, nu pot sa va spun mai multe”, a spus Porumboiu. Variantele ar fi Sportul Studentesc sau chiar FC Rapid.

Rachita renunta la Petrolul

Vivi Rachita, antrenorul cu care Petrolul Ploiesti a reusit sa revina pe prima scena a fotbalului romanesc, si-a anuntat divortul de gruparea prahoveana. Rachita a precizat ca nu-si va reinnoi contractul cu Petrolul si ca este in discutii avansate cu o echipa de Liga a doua.

Radoi ramane la Al Hilal

Mijlocasul roman Mirel Radoi va evolua la Al Hilal pana in 2013, dupa ce si-a prelungit contractul cu gruparea din Arabia Saudita. Radoi a refuzat astfel sa-l urmeze pe Cosmin Olaroiu la Al Ain, desi  se zvonea ca ex-stelistul va face acest pas.

Un cubanez a fugit de la Gold Cup

Cubanezul Yosniel Mesa a fugit de la echipa nationala de fotbal a tarii sale, dupa ce Cuba a pierdut, cu 5-0, meciul cu Mexic de la Gold Cup, turneu ce are loc in SUA. Mesa a precizat ca a apelat la aceasta varianta pentru a-si incerca norocul in fotbalul profesionist.

 

author avatar
eNational
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger