AcasăSPORTDinu si Reghecampf - pe prima pagina in presa germana

Dinu si Reghecampf – pe prima pagina in presa germana

Dezvaluirile lui Cornel Dinu au fost preluate de presa germana, care ieri a alocat spatii insemnate subiectului. Antrenorul Laurentiu Reghecampf a negat toate acuzatiile care i-au fost aduse.

Cotidianul „Bild” se intreaba daca nu cumva dezvaluirile lui Cornel Dinu sunt adevarate, iar mafia pariurilor a operat, intr-adevar, si pe teritoriul Germaniei.

Jurnalistii publicatiei „Bild” au ales o poza de la meciul Bayern – Cottbus, din 2002, cel incriminat de „Mister”, si au titrat: „A fost aranjat?”.

La fel de banuitori au fost si jurnalistii de la „Abendblatt”: „Laurentiu Reghecampf ar fi aranjat un meci al lui Bayern”, in timp ce „Spox.com” a scris: „Acuzatii grave la adresa lui Reghecampf. Intr-un articol aparut in presa din Romania, fostul fotbalist a fost acuzat ca ar fi aranjat un meci din 1.Bundesliga”.

Daca cei de la „rp-online.de” doar s-au intrebat: „Meci al lui Bayern aranjat? Fostul jucator Laurentiu Reghecampf a fost acuzat intr-un articol aparut in presa din Romania”, ziaristii cotidianului „Sport” au intrat in detaliu: „Bayern, lovita de un scandal cu meciuri trucate?

Potrivit unui articol din Romania, Laurentiu Reghecampf ar fi primit 200.000 de euro de la mafia pariurilor pentru meciul Bayern – Cottbus din 21 septembrie 2002. Conform spuselor fostului fotbalist roman Cornel Dinu, Reghecampf era presat de sirbi sa restituie imediat suma de bani. «Nu inteleg cu unii oameni au o astfel de imaginatie», se apara actualul antrenor al Stelei”.

author avatar
eNational
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger