AcasăSPORTDinu, promisiunea Interbox

Dinu, promisiunea Interbox

Bogdan Dinu (stanga) nu a avut probleme cu Bahoeli

La 26 de ani, greul Bogdan Dinu are mari sanse sa-i calce pe urme lui Lucian Bute si sa devina urmatorul „Mister Knock Out”. Sambata noapte, la Montreal, Dinu l-a macelarit pe canadianul Eric Martel Bahoeli.

Bogdan Dinu (stanga) nu a avut probleme cu Bahoeli

Aflat la primul meci disputat in afara tarii din cariera de boxer profesionist, Bogdan Dinu a trecut fara probleme de ostilitatea cu care a fost primit de fanii din „Bell Center” si l-a executat rapid pe favoritul gazdelor, pe care l-a invins prin knock-out in repriza a patra.

Victoria obtinuta impotriva lui Eric Martel Bahoeli a fost a cincea din ultimele sase incheiate de Dinu inainte de limita si i-a impresionat pe oficialii Interbox care au si inceput negocierile pentru a-si asigura semnatura bucuresteanului. Incantati de evolutia invingatorului, canadienii sunt gata sa-l arunce pe Dinu in lupta pentru titlul de campion al Canadei la categoria grea, mai ales ca Interbox nu are, la momentul actual, un sportiv care sa se remarce pe plan mondial la peste 90 de kilograme. Astfel, desi pe 4 aprilie anul viitor trebuia sa se dispute, in Calgary, meciul dintre Eric Martel Bahoeli si nigerianul Raymond Olubowale pentru trofeul amintit, exista posibilitatea ca boxerul canadian sa fie inlocuit chiar de Bogdan Dinu, cel care l-a batut mar weekendul trecut.

author avatar
Cristi Ionita
503 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger