AcasăSPORTDinu Gheorghe se intoarce sa salveze Rapidul

Dinu Gheorghe se intoarce sa salveze Rapidul

Dinu Gheorghe ar putea atrage la Rapid si cativa sponsori sau chiar actionari

A fost cel mai mare presedinte din istoria clubului, iar acum se intoarce sa salveze de la deraiaj trenul „alb-visiniu”. De luni seara, Dinu Gheorghe este noul presedinte al Rapidului.

Dinu Gheorghe ar putea atrage la Rapid si cativa sponsori sau chiar actionari

Fostul oficial din Stefan cel Mare, ultimul sau loc de munca, a explicat ca, pana la finalul actualului sezon, va ocupa functia de manager sportiv, iar din vara va indeplini rolul presedintelui executiv: „Poate este nevoie si de mine, in momentul asta, la Rapid. Am semnat, iar contractul se intinde pana in 2018. Rapidul trebuie sa promoveze, dupa aceea vedem ce urmeaza. Pana in vara o sa fiu manager sportiv, merg la meciuri si am sa stau si pe banca”. Cum l-a convins Valerii Moraru? Simplu, a promis ca va scoate clubul din insolventa: „Daca acum nu se aproba planul de reorganizare, in 2017 Rapid iese din insolventa”.
Cel mai mare pericol care planeaza asupra Rapidului a fost dezvaluit de Dinu Gheorghe: „Nu le-am promis nimic jucatorilor. Sunt restante si la angajati, dar Rapid si-a respectat toate obligatiile pana la 31 decembrie, ca sa poata primi licenta. Sunt probleme din sezonul trecut si, daca nu gasim intelegere sa se plateasca banii dupa promovare, exista riscul ca Rapid sa inceapa campionatul viitor cu o penalizare de trei puncte”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger