AcasăRecomandariDinu Gheorghe salveaza Rapidul cu 600 de milioane de euro

Dinu Gheorghe salveaza Rapidul cu 600 de milioane de euro

Fostul presedinte al echipei Astra Giurgiu este decis sa relanseze echipa sa de suflet, dupa ce s-a sfatuit cu mai multi afaceristi apropiati.

Dinu Gheorghe vrea sa readuca linistea in Giulesti

 

 

Dinu Gheorghe s-a despartit de Astra Giurgiu, echipa pe care a dus-o in grupele UEFA Europa League din postura de presedinte. Cel poreclit „Vama” nu poate sta prea mult de o parte si isi pregateste revenirea la echipa sa de suflet, Rapid Bucuresti. Dinu Gheorghe s-a simtit cel mai bine in Giulesti, in era George Copos, desi a avut numeroase conflicte cu fostul patron. „Vama” este dezamagit de situatia in care a ajuns Rapidul, locul 17 in Liga I si cu salariile neplatite de aproape un an. Iar fanatik.ro anunta ca Dinu Gheorghe si-a adunat apropiatii si a batut palma cu acestia pentru salvarea giulestenilor. Ca un om calculat ce este, Dinu Gheorghe a stabilit planul in cele mai mici detalii, mai ales ca se bazeaza pe sustinerea unor afaceristi potenti. Ceii asteptati sa bage bani seriosi in Rapid sunt Radu Mirea (Arsis), Virgil Dumitru (Comesad Pitesti), Dan Ostahie (Altex), Sorin Creteanu (Comnord), Dan Fati (Dacris), Radu Zamfir (afaceri in domeniul transporturilor) si Nelu Matei (importator vinuri). Cei sapte au o avere cumulata de 600 de milioane de euro.

Sumudica ar urma sa preia pentru a doua oara Rapidul

Conform planului, acestia ar urma sa sustina Rapidul cu sume egale de bani, astfel asigurandu-se bugetul de baza. Fostul-viitor presedinte al giulestenilor intentioneaza sa modernizeze arena din Giulesti, dar si baza Pro Rapid, pentru a oferi cele mai bune conditii jucatorilor. Obiectivul pentru actualul sezon ramane salvarea de la retrogradare, insa „Vama” vrea sa-i vada cat mai repede pe giulesteni scapati de problemele financiare si reveniti in Europa.

Pariu pe Sumudica

Reintoarcerea lui Dinu Gheorghe este confirmata, cu jumatate de gura, si de Marius Sumudica, actualul antrenor al Concordiei Chiajna. Tehnicianul vrea sa revina si el pe banca giulestenilor si nu exclude o colaborare cu „Vama”. Sumudica este convins ca poate salva Rapidul cu actualul lot, dorindu-si doar posibilitatea de a efectua o pregatire de iarna pe masura, in care „alb-visinii” sa-si imbunatateasca omogenitatea si conditia fizica, cat si omogenitatea. „Sumi-gol” are zilele numarate la Concordia Chiajna, fiind in conflict cu presedintele clubului, Cristian Tanase, si este si pe placul lui Valerii Moraru, actualul patron al Rapidului, care nu ar ezita sa se dea la o parte in cazul in care Dinu Gheorghe si Marius Sumudica pot face mai multe pentru giulesteni.

author avatar
Cristi Ionita
1.220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger