AcasăSPORTDinu Gheorghe: "Obiectivul Rapidului este titlul!"

Dinu Gheorghe: „Obiectivul Rapidului este titlul!”

Dinu Gheorghe vrea sa se bucure de castigarea celui de-al 4-lea titlu din istoria Rapidului

Presedintele gruparii giulestene vrea ca echipa sa fie campioana inca din sezonul urmator, primul de la revenirea lui Razvan Lucescu pe banca tehnica. Presedintele clubului Rapid pregateste „noul Rapid” impreuna cu Razvan Lucescu.

Dinu Gheorghe vrea sa se bucure de castigarea celui de-al 4-lea titlu din istoria Rapidului

Hotarat sa-i alcatuiasca fostului selectioner unul dintre cele mai puternice loturi din tara, Dinu Gheorghe are o singura dorinta: titlul in sezonul viitor! „Evident ca obiectivul Rapidului pentru 2012 este primul loc in campionat! Pentru asta, suntem pregatiti sa intarim echipa. Obligatoriu vom mai transfera trei jucatori, un mijlocas ofensiv si doi aparatori. Dintre acesti fotbalisti, doi vor fi prezenti la pregatire inca de luni, iar ultimul va fi rezolvat pana la finalul saptamanii viitoare. Toti sunt straini”.

Cat il priveste pe Daniel Niculae, internationalul gruparii AS Monaco nu va ajunge la Rapid in aceasta vara: „Clubul nu are banii necesari pentru a-i suporta salariul. De fapt, nimeni din Liga 1 nu poate sa suporte nici macar 50% din contractul lui Niculae. In plus, el are obligatia sa-i readuca pe cei de la Monaco in Ligue 1”.

Pancu si Bornescu, in stand-by

Dinu Gheorghe a comentat si situatia jucatorilor despre care s-a vehiculat ca vor fi cedati: „Olberdam are sanse mari sa plece, la fel Cesinha. Candido Costa a si plecat! Daca Lazar doreste sa continue cu Rapidul, este liber sa o faca. Nu s-a pus problema ca Pancu sa nu ramana la echipa, iar cu Bornescu vom avea o discutie si ii vom stabili statutul la club”.

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger