AcasăSPORTDinu Gheorghe nu vine in Ghencea

Dinu Gheorghe nu vine in Ghencea

Dinu Gheorghe nu se face stelist

Fostul conducator al Rapidului s-a decis sa nu dea curs ofertei primite de la patronul „militarilor”. Gigi Becali a anuntat marti seara ca Mihai Stoica va reveni in Ghencea.

Dinu Gheorghe nu se face stelist

Dinu Gheorghe a anuntat aseara cu nu va accepta sa preia managementul gruparii din Ghencea: „Am fost foarte inspirat marti dimineata cand m-am trezit si am zis sa nu vorbesc cu nimeni. Niciodata nu voi putea trada suporterii Rapidului pentru Steaua, indiferent de discutii”, a spus Dinu Gheorghe. In schimb, fostul presedinte de la Rapid a mentionat ca Astra Ploiesti poate reprezenta o solutie. „Daca as ajunge la o echipa precum Astra, nu s-ar supara nimeni. In Giulesti n-am cum sa mai ajung. La Rapid sunt niste oameni in conducere cu care nu pot lucra. Nu ma mai duc sa ma umilesc. Am o inregistrare telefonica in care atesta asta”, a afirmat Dinu Gheorghe. Din sursele „National”, oferta de la Astra este mult mai avantajoasa din toate punctele de vedere, iar desemnarea lui Dinu Gheorghe ca presedinte la gruparea prahoveana reprezinta o chestiune de ore.

Becali: „L-am readus pe MM Stoica!”

Ieri, dupa plecarea lui Ilie Stan de la resedinta latifundiarului, la poarta Palatului si-a facut aparitia Mihai Stoica. Acesta ar fi venit la Gigi Becali pentru a incasa cateva restante financiare, insa o alta varianta  este cea a unei reveniri in Ghencea a fostului manager general. De altfel, chiar Becali a anuntat marti seara reangajarea lui MM Stoica. Acesta se va ocupa de partea sportiva, conducerea administrativa ramanand in baza lui Teia Sponte. „Teia si Virgil m-au asigurat ca nu se vor opune aceste decizii. Ei ii poarta pica pentru ca MM m-a jignit candva pe mine. Le-am spus sa nu-si mai faca griji, asta e problema mea. Eu am sters totul cu buretele, trebuie sa o faca si ei”, a declarat finantatorul Stelei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger