AcasăSPORTDinu Gheorghe: Copos va antrena Rapidul, o sa vedeti!

Dinu Gheorghe: Copos va antrena Rapidul, o sa vedeti!

Fostul presedinte giulestean este convins ca previziunea sa va deveni realitate in momentul in care echipa lui Razvan Lucescu va urca pe primul loc in clasament.

George Copos si Dinu Gheorghe, pe vremea cand amandoi colaborau cu succes la Rapid

Implicarea lui George Copos in viata echipei reprezinta un factor pozitiv doar pana in momentul in care finantatorul clubului din Giulesti va dori sa decida inclusiv asupra aspectelor de natura tactica. Dinu Gheorghe declara ca pe Lucescu jr. il asteapta vremuri grele in eventualitatea in care formatia sa devine lider in Liga 1: „Am vazut ca patronul Copos a plecat in Antalya, sa fie alaturi de jucatori. Vrea sa demonstreze tuturor ca echipa se descurca si fara mine, e dorinta lui sa arate ca e mai bun ca mine. Imi doresc sa ii iasa, pana la urma, am si eu un merit la acea echipa. Daca Rapidul urca pe primul loc, o sa vedeti ca George Copos o sa stea apoi numai pe banca! Am mai vazut eu unul asemanator la Vaslui, unde antrenorul sta in spatele patronului”.

In alta ordine de idei, Dinu Gheorghe sustine ca nu are nicio oferta din partea FC Dinamo: „Nu au existat niciun fel de discutii cu Borcea. E scump telefonul, pana la Miami e tare scump”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger