AcasăSPORTDinu Gheorghe anunta ca sta la Rapid pana la vara!

Dinu Gheorghe anunta ca sta la Rapid pana la vara!

Lucescu jr. si Dinu Gheorghe vor lucra din nou impreuna dupa cinci luni

Giulestenii isi alimenteaza sperantele la campionat cu transferul lui Dinu Gheorghe. Este vorba despre o revenire in Grant a celui care l-a adus la echipa, in vara, pe Razvan Lucescu, si omul care in sezonul trecut conducea Rapidul spre cupele europene dupa o pauza de patru ani.

Lucescu jr. si Dinu Gheorghe vor lucra din nou impreuna dupa cinci luni

„Am avut o discutie cu domnul Copos. Un prieten comun ne-a pus la masa si am sa ma intorc si sa ajut Rapidul sa nu retrogradeze. Acum, vorbind serios, obiectivele Rapidului sunt in continuare Cupa Romaniei si titlul. Domnul Zotta are functia lui in club, dar mie, daca voi semna o intelegere pana in vara, toata lumea mi se va subordona! Toata lumea cu exceptia domnului Copos, bineinteles!  Inca nu am semnat niciun contract, dar, daca ma duc la Rapid, o fac numai pentru doua luni, si o fac doar pentru Razvan Lucescu!”, a declarat Dinu Gheorghe.

Chiar daca va fi doar administrator delegat la club, Dinu Gheorghe va avea ultimul cuvant in luarea oricaror decizii, presedintele Zotta urmand a i se supune neconditionat. De altfel, surse din cadrul gruparii „feroviare” afirma ca, in vara, fostul arbitru va fi indepartat de la Rapid de patronul George Copos.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger