AcasăSPORTDinu Gheorghe a plecat! Se pregateste Razvan!

Dinu Gheorghe a plecat! Se pregateste Razvan!

Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe merg impreuna pana la capat.

Scandalul dintre patron si presedintele executiv dinamiteaza atmosfera in vestiarul giulestenilor inaintea a doua partide extrem de importante ale sezonului, cu Legia Varsovia in Europa League si cu Steaua in Liga 1

Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe merg impreuna pana la capat.

Intr-un moment foarte bun pentru echipa, rapidistii aflandu-se in lupta pentru titlul, dar si pentru calificarea in primavara europeana, scandalul si-a facut loc in tabara „alb-visinie”. George Copos si Dinu Gheorghe nu mai vorbesc aceeasi limba, presedintele executiv alegand sa paraseasca clubul chiar inainte de confruntarile cu Legia si Steaua. „Se va intoarce!”, afirma sigur pe el Ioan Taban, „jandarmul” pe care Copos i l-a pus presedintelui. Spusele lui Taban sunt spulberate, insa, de evenimentele petrecute ieri, cand Dinu Gheorghe si-a strans lucrurile, plecand fara a da nicio explicatie. Ulterior, George Copos s-a trezit pe cap la „Crowne Plaza” cu o delegatie a galeriei, fanii amenintand cu proteste dure in cazul in care „Berlusconi din Giulesti” strica iar atmosfera la echipa. Mai mult, aseara, fotbalistii au intarziat antrenamentul oficial, protestand printr-un puci de 45 de minute fata de pasivitatea lui Copos in cazul „Dinu Gheorghe”. Chemat de urgenta la ProRapid, patronul i-a convins pe fotbalisti sa reia sedinta de pregatire, promitandu-le ca va rezolva situatia; maine este anuntata o conferinta de presa din partea lui George Copos.

Lucescu jr. mai sta doar pana luni

La conferinta de ieri, Lucescu jr. n-a vrut sa comenteze plecarea lui Dinu Gheorghe, dar a trimis un mesaj catre Copos, afirmand ca doar patronul mai poate indrepta lucrurile: „Este o problema care tine de intimitatea a doi oameni. Au o anumita varsta, o experienta si stiu foarte bine sa gestioneze astfel de situatii”. Totusi, tot mai multe zvonuri indica faptul ca Lucescu va demisiona daca Dinu Gheorghe nu revine la Rapid. O va face, insa, luni seara, dupa derby-ul cu Steaua, nedorind sa lase echipa la greu inaintea a doua partide decisive.

author avatar
Sebastian Stan
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger