AcasăSPORTMegaSCANDAL! Dinu dezvaluie cu ce se ocupa Reghe in Germania! Ana replica:...

MegaSCANDAL! Dinu dezvaluie cu ce se ocupa Reghe in Germania! Ana replica: „Ia ASTA pe lumea cealalta!”

Razboiul dintre Cornel Dinu si Laurentiu Reghecampf scoate la iveala episoade necunoscute din cariera de jucator a actualului antrenor stelist.
Jignit de sotia tehnicianului „ros-albastrilor”, Cornel Dinu s-a dezlantuit la adresa familiei Reghecampf-Prodan, facand publice amanunte „gri” din CV-ul de jucator al stelistului. „N-ar trebui sa intru in dialog cu un asemenea personaj ca Ana Maria Prodan, dar tin sa-i aduc aminte ca ar face bine sa-mi fie recunoscatoare ca l-am scapat pe sotul ei de la razbunarea iminenta a sirbilor! Se intampla dupa un meci Bayern – Cottbus. Eram intr-o seara la masa la Trattoria cu Razvan Boanchis si cu patronul restaurantului, Vali Salagean. Si primesc un telefon de la Iulian Chirita, nasul de la prima cununie al lui Reghecampf. Imi spune: «Tata, cum il salvam pe finu’, ca a dat de necaz?!». Cu o zi inaintea partidei, primise 200.000 de euro ca sa tranteasca partida cu Bayern, care trebuia sa se termine la trei goluri diferenta. Erau bagati el si inca vreo doi. S-a terminat insa 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis baietii ca trebuie sa se prezinte imediat cu banii inapoi! El credea ca-i parleste pe sarbi, avea senzatia ca discuta cu Romica Pascu. Am vorbit la Belgrad si i-am rugat pe oameni sa-l mai pasuiasca o zi cu banii. Tipii voiau sa primeasca suma inapoi chiar in acea seara, i-am obtinut lui Reghecampf o pasuire pana dimineata. Asa i-am salvat viata, credeti-ma, dintr-o actiune de incriminare penala, in care sirbii il rezolvau repede, cu gloantele! I-am spus si lui Chirita sa-i transmita sa nu se joace cu treburile astea, ca sarbii te lasa in rigola pentru cinci dolari! Si poate ca lui Reghecampf ii spune ceva numele Mile!” , a dezvaluit Cornel Dinu.

Poveste confirmata de un ziarist

Ziaristul Razvan Boanchis confirma povestea lui Cornel Dinu: „Dinu ne-a povestit despre intamplarea din urma cu 10-11 ani. Imi aduc aminte. Nu erau doar trei jucatori implicati, ci patru. Tin minte ca Miriuta, Sebok si inca un sarb au mai fost implicati. Eu am tot auzit despre implicarea lui Reghe in lumea pariurilor. L-am privt cu suspiciune pentru ca nu o sa uit seara aceea in care Dinu a fost sunat de Iulian Chirita. El poate sa spuna adevarul, a fost nasul de cununie de la prima casatorie a lui Reghecampf”.

SOCANT: Anamaria il vrea mort pe „Mister”!

In ceea ce s-a vrut o replica la spusele lui Dinu, Ana Maria Prodan a postat un video pe contul personal de Facebook, de la un meci Bayern – Aachen, in care sotul ei a marcat doua goluri. Mesajul care insoteste acest video este urmatorul: „dedicatie pt cornel dinu….de dea dumnezeu aceasta inregistrare sa o iei si pe lumea cealalta cu tine si sa o studiezi din punct de vedere tactic….”!

[youtube]uR8ESyO27EA[/youtube]

 

Reghecampf: „Dupa o noapte de betie sau consum de droguri, poti crede ca e adevar pur ce ai visat”

Aflat in cantonament cu Steaua in Antalya, antrenorul Laurentiu Reghecampf comenteaza si el acuzatiile aduse de Cornel Dinu: „Dupa o noapte de betie sau consum de droguri, poti crede ca e adevar pur ce ai visat. Nu am fost implicat in viata mea intr-un meci trucat, nici ca jucator, nici ca antrenor. Bayern Munchen poate face blaturi doar in haosul din putina minte care i-a mai ramas lui Dinu. Am numai compasiune pentru fantoma asta care se agata cu disperare de clubul Dinamo”.

Dragomir: „Trage fermoarul, ca e deranj!”

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, atrage atentia familiei Reghecampf ca a depasit bunul simt si ca ar face bine sa puna punct acestui razboi: „Eu i-am spus Anamariei «Mai, puneti batista pe tambal cu astia». Sunt legende, mai, oameni buni! Dinu, Iordanescu, Lita Dumitru…Aceasta familie Reghecampf-Prodan isi face un mare rau. Anamaria si-a aparat barbatul, dar el trebuia sa spuna «Trage fermoarul, ca e deranj!».

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger