AcasăRecomandariDinastia yemenita Al-Ahmar vrea Rapidul

Dinastia yemenita Al-Ahmar vrea Rapidul

Final de saptamana decisiv pentru viitorul clubului Rapid. O delegatie a familiei yemenite Al Ahmar, avandu-l in frunte pe seicul Hussein Abdulah Al-Ahmar, a sosit la Bucuresti pentru a negocia achizitionarea gruparii giulestene.

Seicul Hussein Abdulah, alaturi de tatal si cei noua frati ai sai

Meciul cu Unirea Slobozia, de sambata, are o dubla semnificatie pentru fanii Rapidului: poate aduce promovarea echipei in Liga 1 chiar sub ochii viitorului patron al clubului, seicul Hussein Abdulah Al-Ahmar! Miercuri seara, cu o cursa de la Dubai, a sosit in Capitala unul dintre cei zece fii ai fostului conducator din Yemen, Abdullah bin Husayn bin Nasser al-Ahmar, prezenta sa in Romania avand legatura cu vanzarea gruparii „feroviare”. De altfel, seicul Hussein Abdulah Al-Ahmar nu a negat in niciun fel negocierile pe care le poarta cu Adrian Zamfir, actualul actionar majoritar din Grant.

Seicul Hussein Abdulah

Printr-un reprezentant vorbitor de limba romana, miliardarul yemenit a transmis urmatorul mesaj: „Sunt aici pentru clubul Rapid. Am venit sa fac o afacere buna cu domnul Zamfir. Voi fi prezent, sambata, la meciul echipei Rapid (n.n. – in Giulesti, cu Unirea Slobozia)”.
Surse din cadrul clubului Rapid sustin ca si Adrian Porumboiu s-ar fi aratat interesat sa preia formatia „alb-visinie”. Omul de afaceri din Vaslui nu si-a ascuns niciodata simpatia fata de Rapid, iar retragerea sa de la gruparea moldava ar putea avea legatura si cu dorinta de a investi in Giulesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
788 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger