AcasăSPORTDinamovistul Kone, ademenit in Ligue 1

Dinamovistul Kone, ademenit in Ligue 1

Kone a marcat patru goluri in 63 de meciuri jucate in tricoul lui Dinamo

Intrat in ultimele sase luni de contract cu FC Dinamo, mijlocasul Djakaridja Kone are posibilitatea de a atrage atentia cluburilor din Franta cu evolutiile sale de la Cupa Africii pe Natiuni, ompetitie aflata in plina derulare.

Kone a marcat patru goluri in 63 de meciuri jucate in tricoul lui Dinamo

Kone a primit o oferta de prelungire a contractului cu Dinamo la sfarsitul lunii decembrie, dar s-a declarat nemultumit de salariul indicat, 100.000 de euro pe sezon, inainte de a pleca, alaturi de nationala Burkinei Faso, la CAN 2012. In prima etapa, nationala lui Djakaridja a pierdut, cu 1-2, meciul cu Angola, dar Kone, folosit tot meciul, a fost considerat unul dintre cei mai buni jucatori coordonati de selectionerul Paulo Duarte. Football.fr noteaza ca mai multe echipe din Franta sunt interesate de serviciile dinamovistului, mai ales ca acesta devine liber de contract in vara.

Conform sursei, Kone are mari sanse sa devina coleg de echipa, la Dijon, cu Zie Diabate, un fost dinamovist achizitionat in aceasta iarna, in schimbul a 500.000 de euro. Altfel, FC Dinamo disputa astazi, in Antalya, primul amical din 2012. Elevii lui Liviu Ciobotariu vor da piept cu FK Taraz, locul 9 in Kazahstan.

author avatar
Cristi Ionita
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger