AcasăSPORTDinamovistii se plimba pe ruta Antalya - Istanbul - Bucuresti si retur...

Dinamovistii se plimba pe ruta Antalya – Istanbul – Bucuresti si retur in 4 zile!

Danciulescu si Munteanu vor juca la Dinamo si in 2014

Ca sa mai scoata echipa din rutina antrenamentelor in Turcia, staff-ul tehnic al liderului Ligii 1 a decis sa le dea liber jucatorilor de astazi pana pe data de 16 februarie.

Danciulescu si Munteanu vor juca la Dinamo si in 2014

Astfel, tot lotul dinamovist va reveni astazi in tara, fotbalistii cerand sa petreaca de „Ziua indragostitilor” (14 februarie) alaturi de iubitele lor. Mini-vacanta oferita de Liviu Ciobotariu se va incheia pe 16, cand liderul campionatului se intoarce in statiunea de la malul Marii Mediterane. „Cainii” profita de faptul ca startul returului se va amana si pleaca sa se pregateasca tot in Antalya, acolo unde terenurile de antrenament sunt excelente, prin comparatie cu cele din inzapezitul Bucuresti.

Prelungire pentru veterani

Cristi Borcea le-a prelungit contractele cu doi ani veteranilor care au dus greul in turul campionatului. Conform noilor intelegeri, Ionel Danciulescu, Marius Niculae si Catalin Munteanu vor imbraca tricourile „alb-rosii” si in 2014! „Nici 5 minute nu mi-a luat ca sa-i conving! Discutiile au fost incepute de domnul Nicolae Badea cu mult timp in urma, eu doar le-am finalizat”, a declarat presedintele executiv al liderului la zi din Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger