AcasăSPORTDinamovistii nu-l vor capitan pe Niculae!

Dinamovistii nu-l vor capitan pe Niculae!

Niculae si Munteanu, doi dintre capitanii din Stefan cel Mare

La aflarea vestii ca sefii i-au retras banderola veteranului Ionel Danciulescu, majoritatea jucatorilor importanti s-a dus la antrenorul Liviu Ciobotariu pentru a cere explicatii.

Niculae si Munteanu, doi dintre capitanii din Stefan cel Mare

„Marius este cel mai indreptatit sa fie capitan, eu imi fac munca in continuare pentru Dinamo”, este singurul comentariu facut de Ionel Danciulescu pe marginea acestui subiect. O declaratie care nu poate masca, insa, tensiunile din lotul „cainilor”. In Stefan cel Mare, Niculae se bucura in primul rand de aprecierea fanilor si apoi de respectul colegilor de echipa. O dovedeste si reactia jucatorilor la aflarea vestii ca „Sageata” este noul lider al formatiei: o delegatie compusa din numele grele ale vestiarului i-a cerut explicatii antrenorului Liviu Ciobotariu, majoritatea fotbalistilor dorind revenirea lui Ionel Danciulescu in functia de capitan.

„La Dinamo sunt cinci capitani, in ordinea Niculae, Danciulescu, Munteanu, Moti si Grigore”, este raspunsul livrat de „principal”. Indicat ca ar fi decis „retrogradarea” lui Danciulescu, presedintele executiv Cristi Borcea se spala pe maini de aceasta problema si da vina pe antrenorul Liviu Ciobotariu: „Staff-ul tehnic a decis cine sa fie capitan, eu nu stiu sa existe vreo problema. Ii apreciez deopotriva si pe «Danciu», si pe Niculae”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger