AcasăSPORTDinamo - Vorskla 2-3 "Cainii" parasesc Europa - VIDEO

Dinamo – Vorskla 2-3 „Cainii” parasesc Europa – VIDEO

Dinamo Bucuresti a fost eliminata din cupele europene, dupa ce a pierdut si a doua mansa a dublei cu Vorskla Poltava, din Ucraina.

Min. 93 – Este final de meci in Stefan cel Mare. Dinamo pierde si al doilea meci al dublei cu Vorskla Poltava si paraseste cupele europene. Desi a parut sa controleze meciul, fotbalul se joaca pe goluri, iar adversarii lui Dinamo au marcat si astazi de mai multe ori. Trupa din Stefan cel Mare a simtit absenta unor jucatori precum Alexe, Marius Niculae si Dragos Grigore.

Min. 90 Dinamo – Vorskla 2-3. Tucudean este lansat excelent la limita offside-ului si il executa pe portarul oaspetilor cu un lob elegant.

Min. 89 – Markoski si Diabate sunt avertizati cu cartonase galbene dupa un duel dur intre cei doi jucatori.

Min. 85 – Cazacu i-a luat locul lui Torje, dar ceea ce se intampla pe teren conteaza mai putin. Fanii dinamovisti au inceput sa arunce cu diferite obiecte pe teren si jandarmii au intervenit in forta.

Min. 82 – Catalin Munteanu executa excelent o lovitura libera de la 25 de metri si Dolganski scoate incredibil din vinclu. Gromov l-a inlocuit pe Rebenok la oaspeti.

Min. 78 Dinamo – Vorskla 1-3. Sperantele lui Dinamo sunt gata. Markoski l-a lansat excelent pe Baranik pe partea dreapta, la limita offside-ului, si acesta l-a executat pe Balgradean cu un sut printre picioare.

Min. 73 Dinamo – Vorskla 1-2. Dallku a centrat de pe dreapta si Baranik a punctat cu o superba lovitura cu capul, desi se afla intre Dorel Stoica si Rus. In acest moment este sigur ca nu vom avea prelungiri. Dinamo are nevoie de cel putin trei goluri.

Min. 69 – Sutul lui Kone este deviat si Dolganski retine.

Min. 64 – La oaspeti intra Baranik in locul lui Januzi. Laurentiu Rus a vazut cartonasul galben pentru un fault asupra lui Dallku.

Min. 63 – Dallku vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 62 – Rus suteaza excelent din unghi si portarul oaspetilor scoate cu mari emotii din vinclu.

Min. 59 – Torje scapa in duel cu Selin, cade in careu, dar nu obtine penaltiul dorit. Fundasul oaspetilor a lovit mai intai mingea.

Min. 53 – Intra Tucudean in locul lui Bakaj. Ciobotariu forteaza atacul.

Min. 48 – Oberemko suteaza periculos, cu pamantul si Balgradean scoate cu greu in corner.

Min. 46 – Au intrat Dorel Stoica in locul lui Scarlatache si Oberemko in locul lui Bezus.

19.03 – Oaspetii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Stefan cel Mare. Dupa 45 de minute in care Dinamo a avut mai mult initiativa, cele doua formatii sunt la egalitate, 1-1, trupa lui Liviu Ciobotariu platind tribut mai ales greselilor din defensiva.

Min. 45 GOOOOOL Torjeeeeee. Dinamo – Vorskla 1-1. Torje restabileste egalitatea cu un sut fabulos dintr-o lovitura libera de la 30 de metri.

Min. 37 Dinamo – Vorskla 0-1. Januzi deschide scorul. Oaspetii au avut o lovitura libera de la 35 de metri, lateral stanga, s-a centrat pe coltul lung, Markoski a recentrat, castigand duelul cu Diabate, si Januzi, singur-singurel, a impins balonul in plasa.

Min. 29 – Torje ia o actiune pe cont propriu, centreaza pe coltul lung si reluarea cu capul a lui Bakaj este scoasa in extremis in corner. Acelasi Bakaj centreaza pe coltul lung, dupa executarea cornerului, si Kone reia cu capul putin peste poarta oaspetilor.

Min. 26 – Torje executa excelent o lovitura libera de la 30 de metri si mingea sterge bara din dreapta a portii aparate de Dolganski. Se ia pauza de hidratare.

Min. 20 – Cesnakov are cea mai mare ocazie de pana acum. Oaspetii au avut un corner de pe stanga, s-a executat la coltul scurt si Cesnakov, venit din spate, a reluat periculos, putin pe langa poarta lui Balgradean.

Min. 14 – Catalin Munteanu suteaza frumos, cu dreptul, dar din nou putin peste poarta oaspetilor.

Min. 9 – Cu un picior si jumatate la Udinese, Torje isi doreste enorm sa inscrie in aceasta partida, dar mijlocasul dinamovist a sutat deja de trei ori departe de poarta oaspetilor.

Min. 5 – Torje obtine o lovitura libera de la 18 metri, lateral dreapta, Catalin Munteanu a executat scurt, pana la Bakaj, dar albanezul a sutat in blocaj. Mingea a sarit la Rus si sutul acestuia s-a dus mult peste poarta oaspetilor.

18.00 – Dinamo a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa. Terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt circa 12.000 de spectatori.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Dinamo, incepe cu Balgradean – Laurentiu Rus, Scarlatache, Moti, Zie Diabate – Torje, Kone, Catalin Munteanu, Bakaj – Liviu Ganea, Danciulescu. Rezerve sunt George Curca, Dorel Stoica, Patrascu, Georgian Paun, Cazacu, Tucudean, Musat.

Mikola Pavlov, antrenorul formatiei Vorskla, raspunde cu Dolganski, Matveiev, Dallku, Krasnopiorov, Bezus, Markoski, Krivoseienko, Januzi, Selin, Cesnakov, si Rebenok. Rezerve sunt Veliciko, Sachko, Gromov, Zakarliuka, Baranik, Oberemko si Kurilov.[youtube]OoZE9BMsjm4[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger