AcasăSPORTDinamo va avea antrenor nou din vara: Ionut Chirila, alesul lui Negoita!

Dinamo va avea antrenor nou din vara: Ionut Chirila, alesul lui Negoita!

Ionut Chirila este o eterna speranta a antrenoratului

Chiar daca la nivel declarativ il sprijina pe Cornel Talnar, oficialii clubului Dinamo nu pariaza pe „Tantar” si pentru sezonul viitor. Pe holurile de la „RIN Hotel” se vorbeste in soapta despre Ionut Chirila, eterna speranta a antrenoratului.

Ionut Chirila este o eterna speranta a antrenoratului

Surpriza placuta a campionatului in 2013, Dinamo cu Talnar pe banca nu este o varianta de luat in seama si pentru sezonul urmator. Cel putin asta da de inteles Constantin Anghelache, proaspatul presedinte executiv al clubului. La doar cateva minute dupa ce-a fost numit in functue, Anghelache i-a transmis „Tantarului” ca se bucura de intregul sau sprijin „atat timp cat va avea rezultate. Indiferent de nume, asta e soarta oricarui tehnician”.

Cornel Talnar, inca antrenor la Dinamo

Totusi, ca sa linisteasca apele inaintea meciului cu CFR Cluj, din deplasare, unchiul patronului Ionut Negoita a tinut sa precizeze ca „oricum, Talnar va ramane in staff-ul echipei”. Desi vehiculat si in trecut, abia acum numele lui Ionut Chirila este luat cu adevarat in calcul pentru postul de antrenor la FC Dinamo. Din cate se pare, Mircea Lucescu face lobby puternic pentru Chirila, pe care-l vede capabil sa conduca formatia din Stefan cel Mare „dupa principii moderne”. Si, in conditiile in care are recomandare de la „Il Luce”, Ionut Chirila aproape ca l-a convins pe Negoita. Transferul de putere in vestiar se va realiza la vara, indiferent de rezultatele dinamovistilor din campionat, dupa cum sustin surse din interiorul clubului.
Luat prin surprindere de vorbele lui Anghelache, Cornel Talnar s-a repliat si ieri le-a reamintit sefilor ca nu poate fi demis fara sa primeasca despagubiri: „Eu am un contract pe un an si jumatate cu Dinamo, iar cand am semnat nu mi-a cerut nimeni sa calific echipa in vreo cupa europeana, deci nu am obiectiv”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger