AcasăSPORTDinamo - Steaua 1-3 Steaua relanseaza campionatul

Dinamo – Steaua 1-3 Steaua relanseaza campionatul

Steaua a castigat, cu 3-1, derby-ul cu Dinamo din deplasare, din etapa a 16-a a Ligii I la fotbal si a relansat lupta pentru titlul neoficial de campioana de iarna.

Min. 94 – Este final de meci in Stefan cel Mare. Steaua obtine o victorie extrem de importanta, dupa un meci pe care l-a controlat, cu exceptia primului sfert de ora din fiecare repriza. Desi se paria pe prospetimea celor de la Dinamo, in aceasta seara s-a vazut ca echipele au nevoie de continuitate in meciuri, chiar daca rezultatele nu sunt intotdeauna cele asteptate.

Min. 93 – Mihai Costea a vazut un cartonas galben.

Min. 92 Dinamo – Steaua 1-3. Mihai Costea scapa singur pe contraatac, il pacaleste usor pe Moti si il executa pe Balgradean cu un sut la coltul lung.

Min. 89 – Intra Florin Costea in locul lui Nikolic.

Min. 87 – Marius Niculae suteaza senzational din lovitura libera de la 30 de metri si mingea a zguduit transversala portii aparate de Tatarusanu. Moti a vazut si el un cartonas galben pentru un fault asupra lui Cristi Tanase.

Min. 84 – Catalin Munteanu suteaza excelent de la 30 de metri si Tatarusanu reuseste sa devieze peste transversala, desi era la cativa metri buni in fata liniei portii.

Min. 79 – Ciobotariu se arunca in atac. A intrat Tucudean in locul lui Luchin. Insa tot Steaua apare la finalizare, sutul lui Nikolic fiind deviat in extremis de defensiva dinamovista.

Min. 78 – Catalin Munteanu suteaza bine din lovitura libera de la 18 metri si mingea se duce la o palma de vinclul portii aparate de Tatarusanu.

Min. 76 – Cristi Tanase prinde un sut fabulos de la 25 de metri si mingea sterge stalpul din dreapta al portii aparate de Balgradean.

Min. 74 – Catalin Munteanu centreaza de pe dreapta, Marius Niculae reia cu capul si Tatarusanu respinge cu emotii de sub transversala. Acelasi Catalin Munteanu executa cornerul, Kone reia cu capul si mingea se duce putin pe langa poarta Stelei.

Min. 69 – Ilie Stan muta ofensiv pe finalul meciului. A intrat Mihai Costea in locul lui Prepelita. Tehnicianul Stelei vrea sa profite de debandada din tabara dinamovista.

Min. 63 – Bourceanu suteaza periculos de la 20 de metri, putin pe langa poarta adversa. Golul doi al lui Rusescu pare ca le-a turnat plumb in ghete dinamovistilor.

Min. 59 Dinamo – Steaua 1-2. Nikolic intoarce pentru Rusescu, fundasii lui Dinamo se invita sa degajeze mingea si atacantul Stelei puncteaza cu o reluare din intoarcere, spre coltul lung.

Min. 57 – Steaua scapa periculos pe contraatac, Tanase intoarce inteligent pentru Rusescu, dar acesta se grabeste si suteaza total aiurea de la 20 de metri.

Min. 53 – Diabate centreaza de pe stanga, Danciulescu reia cu capul si Tatarusanu retine.

Min. 52 – Marius Niculae suteaza pe centru, de la 20 de metri si Tatarusanu retine. Dinamo a inceput tare repriza a doua si este cu aproape intreg efectivul in jumatatea de teren a Stelei.

Min. 47 – Liviu Ganea se arunca in careul Stelei, dupa duelul cu Emeghara, si cerseste un penalty, dar Cristi Balaj lasa jocul sa continue. Centralul l-a iertat pe dinamovist de un galben acordat pentru o simulare grosolana.

Min. 46 – Liviu Ganea a intrat la gazde, in locul lui Alexe. Decarul lui Dinamo a avut 2-3 actiuni periculoase in startul partidei, dar s-a stins pe parcurs si foarte probabil nu i-a impresionat pe scouterii veniti din Italia si Spania.

21.35 – Dinamo a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Stefan cel Mare. Dinamo si Steaua sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza inceputa in forta de dinamovisti si pe care, oarecum surprinzator, elevii lui Liviu Ciobotariu au incheiat-o in genunchi.

Min. 45 – Iliev reia cu capul putin peste poarta dinamovista in prelungirile reprizei.

Min. 45 – Geraldo reia spectaculos, pe spate si Balgradean retine. Steaua pune tot mai multe probleme in atac in timp ce Dinamo pare ca abia asteapta pauza.

Min. 43 – Cristi Tanase executa slab o lovitura libera de la 20 de metri si Balgradean retine fara probleme.

Min. 40 – Rusescu il lanseaza pe Nikolic, acesta suteaza spre coltul lung si Balgradean respinge in extremis. Spiritele s-au incins pentru ca Moti era intins pe gazon, iar stelistii nu au dat mingea in afara terenului.

Min. 38 – Dinamo a facut usor pasul in spate, iar elevii lui Ciobotariu par mai degraba interesati sa-i blocheze pe Rusescu si Cristi Tanase.

Min. 32 – Danciulescu suteaza pe jos de la distanta si Tatarusanu retine. Brandan a vazut cartonasul galben pentru un hent.

Min. 30 – Rus trimite un sut in forta din dreapta si mingea il zdruncina serios pe Iliev. Fundasul bulgar se resimte.

Min. 26 – Alexe patrunde frumos pe stanga, trece usor de doi adversari, dar se incurca in momentul centrarii si stelistii reusesc sa respinga.

Min. 22 Dinamo – Steaua 1-1. Bucuria dinamovistilor a durat doar doua minute. Rusescu a sutat de la aproape 30 de metri, lateral dreapta, mingea a ciupit pamantul in fata lui Balgradean si l-a pacalit pe portarul dinamovist.

Min. 20 Dinamo – Steaua 1-0. Marius Niculae a transformat cu multa sansa penaltiul acordat gazdelor. Dinamovistul a sutat tare, in forta, Tatarusanu a boxat in transversala, mingea l-a lovit in spate pe portarul Stelei si a intrat in poarta. Iliev a vazut cartonasul galben pentru hentul stupid comis la un corner executat de Catalin Munteanu.

Min. 19 – Iliev comite un hent absurd in careu si Dinamo beneficiaza de un penalty.

Min. 15 – Steaua incearca sa echilibreze startul de meci, dar elevii lui Ilie Stan se apropie greu de careul advers.

Min. 7 – Alexe centreaza din nou, periculos, Iliev a deviat cu capul si Marius Niculae, din cativa metri, din unghi, trimite in plasa laterala. Inceput bun de meci pentru Dinamo.

Min. 7 – Alexe centreaza in centrul careului si Danciulescu reia, din 10 metri, peste transversala portii aparate de Tatarusanu.

Min. 4 – Tatarusanu se resimte, dupa ce a alunecat la o degajare, dar portarul Stelei poate continua partida.

20.32 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Sunt peste 12.000 de spectatori in tribunele Stadionului Dinamo. Terenul se prezinta in conditii bune, iar vremea este racoroasa la Bucuresti, fiind doar cateva grade peste 0.

19.50 – Aproape 10.000 de spectatori sunt deja in tribunele Stadionului Dinamo. Cele doua echipe sunt la incalzire.

19.15 – Steaua va fi sustinuta de circa 700 de fani. Ei sunt asteptati sa ajunga cat de curand la stadion. Gigi Becali, patronul oaspetilor, va urmari meciul dintr-o cladire aflata in apropierea arenei.

19.00 – Pe tabela de marcaj a stadionului sunt difuzate imagini cu o turma de oi. Jucatorii celor doua formatii vor fi monitorizati de scouteri din Spania si Italia.

Dinamo, antrenata de Liviu Ciobotariu, incepe cu Balgradean – Luchin, Dragos Grigore, Moti, Diabate – Rus, Kone, Catalin Munteanu, Alexe – Danciulescu, Marius Niculae. Rezerve: Naumovski, Pulhac, Patrascu, Dorel Stoica, Scarlatache, Liviu Ganea, Tucudean.

Steaua, antrenata de Ilie Stan, incepe cu Tatarusanu – Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici – Prepelita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Nikolic, Rusescu. Rezerve: Stanca, Lupu, Florin Costea, Galamaz, Mihai Costea, Nastasie, Rosu.

author avatar
Cristi Ionita
4.305 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger