AcasăSPORTDinamo si Ajax deschid o Academie de Fotbal in Romania!

Dinamo si Ajax deschid o Academie de Fotbal in Romania!

Dinamovistii Grigore si Balgradean viseaza sa ajunga si ei la Ajax

Unul dintre cele mai titrate cluburi de pe mapamond se pregateste sa-si faca intrarea pe piata din Romania printr-un parteneriat incheiat cu gruparea din Stefan cel Mare.

Dinamovistii Grigore si Balgradean viseaza sa ajunga si ei la Ajax

Renumiti pentru faptul ca descopera tineri fotbalisti talentati in toate colturile globului, olandezii si-au indreptat atentia si spre Romania, tara considerata – alaturi de Serbia – pepiniera sportului rege in Balcani. Astfel, un site de stiri dedicat in exclusivitate clubului Ajax a anuntat, ieri, ca team-ul din Amsterdam se pregateste sa demareze parteneriatul cu FC Dinamo privind infiintarea unei Academii de Fotbal pe plaiurile dambovitene: „Ajax formeaza talente in Romania. Gruparea din Amsterdam va colabora cu Dinamo Bucuresti pentru dezvoltarea unei scoli de fotbal in Romania, care se va numi Academia FCD. Jucatorii romani talentati, cu varstele cuprinse intre 7 si 19 ani, vor fi formati initial pentru Dinamo, dar apoi pot ajunge la Ajax. Tinerii vor fi pregatiti dupa metodele folosite de Ajax. Clubul olandez spera, astfel, sa-si largeasca baza de selectie, cu costuri relativ reduse”.

In ultima perioada, s-a speculat intens pe marginea interesului manifestat de Ajax Amsterdam pentru George Tucudean, golgeterul la zi al echipei Dinamo in acest inceput de sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger