AcasăSPORTDinamo si-a stabilit obiectivul. "Insolventii" vor titlul!

Dinamo si-a stabilit obiectivul. „Insolventii” vor titlul!

Rednic e convins ca echipa sa poate deveni campioana

Dinamovistii au fost primiti cu multa simpatie de catre fanii lor din Moldova, inaintea duelului cu CSMS Iasi, de aseara. Fotbalistii din Stefan cel Mare au transmis suporterilor ca obiectivul echipei in acest sezon este castigarea titlului.

Rednic e convins ca echipa sa poate deveni campioana

Aflata inca in insolventa, FC Dinamo are deja opt ani de cand nu a mai reusit sa castige titlul in Liga 1, dar elevii lui Mircea Rednic spera sa dea lovitura in actuala stagiune. Asta, in ciuda faptului ca tehnicianul de 53 de ani trebuie sa se bazeze, in mare masura, pe jucatori foarte tineri – vezi Patrick Petre (18 ani), Ionut Nedelcearu (19 ani), Bogdan Gavrila (23 de ani) si chiar Cosmin Matei (24 de ani). Planul „cainilor” a fost dezvaluit catre presedintele Dinu Gheorghe. „Ne vom concentra la maximum pe play-off, pentru ca sunt convins ca atunci se va decide totul. Pana atunci, noi vrem sa mai aducem doi-trei jucatori cu experienta, care sa ne ajute in meciurile decisive”, a precizat „Vama”. Si Mircea Rednic este convins ca echipa sa se poate bate la titlu. „Nu am venit degeaba aici si nu i-am oprit degeaba pe fotbalistii pe care i-am oprit. Putem castiga titlul si totul depinde de noi”, a spus  antrenorul „cainilor”.

Iesenii s-au ingramadit sa ia autografe de la dinamovisti

Ca Dinamo nu are, inca, fata de campioana o arata ultima decizie luata de patronul Ionut Negoita. Multumit ca echipa era lider in Liga 1, dupa sase etape, afaceristul i-a rasplatit pe fotbalisti cu o prima de obiectiv mai rar intalnita: o excursie cu autocarul. Pentru a reduce costurile, Negoita i-a obligat pe dinamovisti sa se intoarca de la Iasi cu autocarul, totul spre stupefactia multor oameni din fotbal, care considera ca „Dinamo are nevoie de o alta imagine. Este un club de traditie”.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger