AcasăSPORTDinamo si-a prezentat echipamentul pentru noul sezon - FOTO

Dinamo si-a prezentat echipamentul pentru noul sezon – FOTO

Oficialii clubului Dinamo au lansat, astazi, echipamentul cu care Alexe si compania vor evolua in sezonul 2011-2012.

 

La eveniment au participat Nicolae Badea, presedintele clubului Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu si jucatorii Gabriel Torje, Marius Alexe si Djakaridja Kone.

Badea s-a declarat incantat de colaborarea cu firma Nike, cea care asigura echipamentul gruparii din Stefan cel Mare, si a precizat ca spera ca echipa sa aiba evolutii cat mai bune in noile tricouri.

Jucatorii de la Dinamo au la dispozitie doua tipuri de echipamente pentru noul sezon: unul complet alb si unul cu tricouri rosii (cu maneci albe) si sorturi albe. De asemenea, dinamovistii si-au creat si un echipament de rezerva care va fi complet verde si va fi folosit in cazul in care nu pot fi folosite primele doua tipuri de echipamente.

Liviu Ciobotariu, antrenorul dinamovistilor, a anuntat ca elevii sai sunt pregatiti pentru primul meci din campionat, cel cu FCM Targu Mures, de vineri, si ca nu are mari probleme de efectiv.

[nggallery id=89]

Cei doi oficiali ai clubului Dinamo si-au anuntat regretul ca echipa nu se poate baza in aceasta perioada pe prezenta lui Cornel Dinu. Administratorul-delegat al clubului Dinamo a suferit un infarct miocardic acut si a fost internat la Spitalul de Urgenta.

Nicolae Badea: “Mi s-a spus ca Dinu va suferi o interventie chirurgicala peste 2-3 saptamani, abia dupa ce se delimiteaza zona de infarct. Personal regret ca in aceasta perioada de inceput, sper ca pentru un timp cat mai scurt, Cornel Dinu are probleme de sanatate si nu isi poate continua activitatea. Sper ca starea lui de sanatate, undeva spre sfarsitul lunii august, sa-i permita sa-si reia activitatea”.

author avatar
Cristi Ionita
1.108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger