AcasăSPORTDinamo si-a gasit tehnician: Selymes a acceptat sa antreneze gratis

Dinamo si-a gasit tehnician: Selymes a acceptat sa antreneze gratis

Tibor Selymes a acceptat sa preia Dinamo in vremuri de criza

Cu toate ca pe lista conducerii s-au regasit Ionel Ganea, Petre Grigoras si Ionut Badea, niciunul dintre cei trei n-a acceptat sa-si lege numele de proiectul falimentar al cuplului Negoita – Anghelache.

Tibor Selymes a acceptat sa preia Dinamo in vremuri de criza

„Trebuie sa fim cumpatati”, ii place lui Ionut Negoita sa afirme. In realitate, epigonul lui Cristi Borcea vrea sa le transmita fanilor ca nu are bani sa pompeze in Dinamo. Cum niciunul dintre Ganea, Badea si Grigoras n-a acceptat sa munceasca in Stefan cel Mare pe un salariu mai mic de 5.000 de euro si fara transferuri importante, conducerea a apelat la o solutie interna. Tibor Selymes, tehnician al formatiei secunde, si-a dat acordul sa fie platit cu promisiuni (2.000 de euro pe luna, mai bine chiar decat spera Negoita!) si atunci in functie de performante. „Da, este adevarat ca am discutat cu conducerea si ne-am inteles in mare parte asupra contractului. Urmeaza sa semnez actele luni sau marti, dar, pana nu devin oficial antrenorul lui Dinamo, nu vreau sa vorbesc mai multe”, a explicat Selymes. Prezentarea oficiala va fi miercuri, in cadrul unei conferinte de presa la „RIN Hotel”.

Pe viitor, Dinamo se va axa pe promovarea tinerilor jucatori, sezonul urmator fiind considerat unul de tranzitie in vederea alcatuirii unei echipe puternice. Cupele europene vor deveni obiectiv abia din 2014 incolo!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger