AcasăSPORTDinamo se scufundă şi mai tare: totul s-a confirmat azi la Tribunalul...

Dinamo se scufundă şi mai tare: totul s-a confirmat azi la Tribunalul Bucureşti!

dinamoDinamo a intrat din nou în insolvenţă

Dinamo scrie istorie! Din păcate, una neagră! Clubul din Ştefan cel Mare este primul din ţară care intră pentru a doua oară în insolvenţă.

Roş-albii s-au mai aflat în reorganizare financiară şi în urmă cu 7 ani, iar acum 6 ani au ieşit din insolvenţă. Iată că bucureştenii apelează la acelaşi tertip contabil, unul legal, pentru a mai scăpa din datoriile către creditori. Inclusiv către jucători.

Dinamo 1948 SA a depus vineri cerere pentru deschiderea procedurii de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti. Clubul a acumulat din nou datorii şi poate încerca încă o dată să scape de o parte din ele intrând în insolvenţă, deoarece au trecut cinci ani de când a făcut o acţiune similară. Un club în insolvenţă nu poate juca în cupele europe

Insolvenţă? Da sau nu, pe 28 iunie

Cererea are termen de soluţionare rapid, luni 28 iunie, în următoarea zi lucrătoare, deşi de regulă termenele sunt la 10 zile. A fost depusă la Secţia Civilă a TMB, în materia Falimentului, cu obiect “cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014”, care stabileşte condiţiile de deschidere a procedurii de insolvenţă, la cererea debitorului.

În ultima perioadă clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanţe la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni. Conducerea reprezentată de Pablo Cortacero a anunţat în mai multe rânduri că va achita salariile, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Dinamo e al spaniolilor

Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august 2020 acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
269 afisari

3 COMENTARII

  1. Sant dinamovist inca de pe vremea lui Ene II, Piti Varga, fratii Nunweiler, Utu si multi altii. Urmaresc fenomenul si imi scot palaria in fata suporterilor care au facut si fac imposibilul pentru salvare, dar… Eu m-am saturat, nu mai rezist, cred ca deaja e prea mult… „Marii dinamovisti”, plang pe umarul suporterilor dar nu fac nimic sau aproape nimic, numeni nu se implica serios. Pe „mesia”ala din Spania , vad ca-l tot asteapta unii… Nu exista legislatie in tara sau UEFA sa i se dea un picior in C.U.R. ??? Daca nu atunci de ce nu desfiintati sacietatea si o luam de la capat, ca n-a muri nimeni… Pana cand cred crede-ti ca se poate continua ??? Exista vreun viitor ?// Asa nu cred ca exista … De ce o delegatie nu merge la impricinat in Spania sa-l intrebe „Ce doresti musiu ” ??? In galerie avem oameni care pot „convinge”, iar pentru respectarea legalitatii la fel ??/ Se poate ???

  2. De acord. Mergem inainte cu Voluntari, Chiajna, Mioveni, maine poimaine Ciorogarla, toti cu mii de suporteri…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger