AcasăSPORTDinamo schimba liniile pentru retur

Dinamo schimba liniile pentru retur

Liviu Ganea are zilele numarate la Dinamo

Dupa ce in vara s-a miscat timid pe piata transferurilor, Dinamo se pregateste sa-si remanieze masiv lotul in „mercato di riparazione” din ianuarie si februarie.

Liviu Ganea are zilele numarate la Dinamo

Liviu Ciobotariu, antrenorul dinamovistilor, a creionat deja lista neagra, iar pe aceasta se afla Patrascu, Zie Diabate si Liviu Ganea. Primii doi au sanse minime sa mai prinda lotul in retur, iar Liviu Ganea este in dizgratia conducerii, care vrea sa-i ofere mai multe sanse pustiului Tucudean. Pe langa acestia, Dinamo s-ar mai putea desparti si de Pulhac, Alexe sau Marius Niculae, jucatori pentru care se cauta solutii in strainatate.

In schimb, Dinamo discuta pentru repatrierea mijlocasilor Ropotan si Codrea si ii mai vrea pe Parvulescu, Chipciu si Curelea. Dinamo este lider dupa 18 etape disputate din Liga I, avand un punct avans fata de CFR Cluj si trei fata de Rapid. Interesant este ca Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a afirmat deja ca daca Dinamo face multe transferuri in iarna isi pierde sansele pe care le are la titlu, „alb-rosii” facand senzatie in tur mai ales datorita omogenitatii.

author avatar
Cristi Ionita
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger